FLUFFY JAKKE - NEW IN!

SÆLGER MINE ..

 photo PicMonkeyCollage12_zpsfba3ccdf.jpgKan i huske, at jeg købte disse flotte sko? Jeg kan desværre ikke passe dem, så derfor bliver de nu sat til salg 🙂 Det er en størrelse 38, men passer til en LILLE 37 -mega underligt I KNOW! Så pas fucking på når i køber sko på asos :).

Modellen hedder ‘Dino platforms’ – og de her er seriøst så gode som nye! Jeg har max haft dem på nogle timer. Det er kun ‘asos’ skriften i bunden af sålen der er en lille smule slidt op, men altså- det er jo hvad der sker!

Jeg bruger selv en 37, og det er bare lige tåen der niver lidt i den. Så er man en lille 37’er kan man sagtens passe den! Jeg må op i 39 nu, og ellers må jeg finde en helt anden model. Måske er min fod bare ikke bygget til den 🙂

Jeg kræver ikke specielt meget for den, skriv endelig hvis i er interesseret!

2 KOMMENTARER

  • Hej Katrine, jeg er måske interesseret i dem, men hva’ tænker du prismæssigt? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kan du skrive til mig på facebook? Kathrine ellegaard hovgesen, så finder vi ud af det 🙂 for skal bare af med dem!

      Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

FLUFFY JAKKE - NEW IN!