PYNTE SKAMMEL

Min weekend

kathirneeeeeI fredags var jeg sammen med min kæreste og et vennepar vi har, som vi virkeligt holder meget af, at være sammen med. Vi plejer som regel, at spise god mad og drikke os fulde i vin og øl. Men i fredags havde vi besluttet os for, at tage ud og spise lækker mad og derefter i biografen. Vi var inden og se ‘Kvinden i buret’. Og hold da op! Jeg duer overhovedet ikke til sådan en genre film. Jeg var seriøst ved, at dø flere gange under filmen. Jeg synes fandeme den var styg. Har i set den endnu kære læsere? Eller har i læst bogen?. Skuespillerne der medvirker i filmen er til gengæld fantastiske. Specielt Nikolaj Lie Kaas spiller sin rolle så godt! 🙂 

Udover, at jeg synes, at filmen var mega uhyggelig. Så er den jo spændende nok! Jeg synes i hvert fald, at i skal tage ind og se den hvis i tør 🙂 HAHA. Den kan sagtens anbefales, og anmeldelserne fra den skulle vidst også være i top.

Om lørdagen var jeg på livsstilsmesse med svigerfamilien. Det bliver holdt inden ved Carlsberg som jeg også nævnte i mit tidligere indlæg.

På messen har man seriøst mulighed for, at drikke sig skide fuld for ingen penge. Der er både tusindvis af vinsmagninger, champagne og hvad man ellers kan drømme sig til! Min svigermor og jeg faldt over en asti af en slags, med thai-te smag. Virkeligt imponerende og virkelig god! Den var dog ikke til, at købe på messen, mega underligt. Så nu vil vi gå på jagt efter dem.

Udover den skammel jeg købte, fik jeg mig også noget oliven olie med hjem. Det smager nemlig super dejligt til brød, øhj!

Har i været derude? eller skal i derud? 

 

 

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

PYNTE SKAMMEL