Jobsamtale i morgen #WISHMELUCK!

LIGE NU OG FOR NOGLE DAGE SIDEN..

Lytter lige pt. til denne sang^ yndlings for vildt. Jeg er forelsket i melodien, i stilen og ja? sangen. Den minder mig ufatteligt meget om ‘home’. all most samme beat, og det er til, at dø over – uhm!

Jeg var til jobsamtale i dag, og ligger lige nu i min seng og ser sådan her ud: photo kat_zps1dfd0285.jpg

 photo kat1_zps8971c67f.jpgtrutmund og det hele for ved i hvorfor? Jeg ved virkeligt ikke hvordan det gik. Ligger med meget blandede følelser, alt fra godt til skidt. Nu må vi se 🙁 Får svar i starten af ugen og jeg har overdrevet mange sommerfugle i maven. Jeg går virkeligt og håber, for det ville bare lige være et job for mig. Føler desværre bare ikke helt, at jeg gav nok af mig selv til samtalen :/ skidt. Det der så lige fik redet mit humør var et tilbud fra BMW, så får man ikke jobbet i Carlsberg- tager man bare det i BMW :-*. photo kat5_zps6fb6eabd.jpgJeg har ikke rigtigt været så aktiv med ‘dagens’ osv de seneste par dage, og det skyldes, at jeg simpelthen er begyndt i fitness igen JUHU! Så skal til, at vænne mig til, at tage mine dagens om morgenen, inden job. Så de er klar til om aftenen – og ser i.. Det kræver ret meget tid om morgenen, jeg er i forvejen PISSE altid så lang tid om alting – men det skal nok komme! Derfor de her mange ‘se mig’ + ‘tbt’ billeder på insta og nu her på bloggen. #KILLER i know.

(og ja, jeg har selv lavet den is der ^ på billedet til højre #ordenligtblæret – de der fra cornflakes pakker.. haha) photo kat4_zps944f313f.jpgJeg kan ikke huske om jeg fik vist jer de her ting? OMG. Men i hvertfald kan jeg huske, at jeg har snakket om alle de ting M & jeg fik købt ind til lejligheden via ‘guldmærkerne’ fra bilka og føtex. Jeg mener, at vi samlet gav omkring 1000 kroner for de fem lækre sager fra grundvig efter, at mærkerne blev trukket fra – VILDT mange penge vi fik spar. Og Eva solo skålen fik vi af mine forældre, den skulle bare lige med her 🙂 haha. photo kat2_zps6086437e.jpgBella^ mine forældres hund. Overvej det lige, den er døv. Hvem fanden har en døv hund! Men den er nu meget sød indimellem. photo PicMonkeyCollage4_zpsa47ef37d.jpg photo PicMonkeyCollage1_zpsdfea547e.jpgHar haft rigtig meget kvalitetstid med pigerne her på det sidste, og det har været fantastisk. D.2 november holder vi Halloween fest, det bliver vildt! Jeg har købt mig en sort paryk, haha – men har ingen idé om hvad jeg skal være. Kom med nogle bud! photo kat3_zpse916f464.jpgFandt så også lige min galla kjole frem forleden og jeg kan sgu stadig være i den. Det samme med mit konfirmationstøj, skræmmende alligevel! HAHA.. Det er alligevel fem år siden jeg blev konfirmeret..

MØS fra nu :-*

2 KOMMENTARER

  • Kiki

    Den mopse-Bella er altså overdrevet dejlig at se på! Og at hun så oven i købet er døv, gør hende bare endnu sødere!!! 😀

    Er hun 100 % døv?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hahaha, ja jeg tror den er 100% døv – mega irriterende.. overvej lige, at man ikke kan kalde på den haha!

      Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Jobsamtale i morgen #WISHMELUCK!