L´OREAL - please do something!

Lidt shopping og oh det var skønt – føler mig helt levende igen!

 photo kjole_zpsb462e177.png photo kjole1_zpsdfe6dacd.jpgDa jeg d. 12-13 skal til kæmpe rund fødselsdag, har jeg været sindsygt meget i tvivl omkring hvad jeg skulle tage på. Jeg har ledt diverse steder, både online og i forretninger igennem længere tid – men da jeg ikke er specielt stor, har jeg virkelig problemer med, at finde kjoler som jeg kan passe. FUCKING IRRITERENDE!

Desværre kan man ikke helt se hvordan kjolen præcist ser ud, men jeg kan love jer for, at den er fin. Sort og enkelt, så går det hele nok!

Jeg har købt kjolen igår i Gina tricot og jeg gav 299,- Jeg glæder mig til, at vise jer billeder af den på :-*

 photo IMG_9757_zps6f6d51c9.jpg photo IMG_9758_zpsbdb28a93.jpg photo IMG_9759_zps2108a8cd.jpg photo IMG_9761_zps83b50c81.jpgDenne fine frakke fandt jeg også igår. Den er fra H&M og koster 399,- SÅ LÆKKER! Har måske opgivet lidt den der vinterjakke. Var godt nok inden og prøve ‘Pajar’en – men synes ikke den sad specielt pænt, nu må vi se!

 photo IMG_9764_zps88a1a526.jpg photo IMG_9765_zpsc1abf2b8.jpg photo IMG_9766_zps82e98d6f.jpgJakken her er også fra H&M og købt igår. Gav også 399,- for denne her og seriøst – det var kærlighed ved første blik da jeg så den og den sidder SÅ fint!

Jeg er simpelthen så træt af mit kamera – overvejer, at sælge det og købe et nyt!!!! Jeg håber i kan fornemme hvordan tingene ser ud.. Specielt farverne…

 photo IMG_9769_zpsf6d13082.jpg photo IMG_9770_zps7891f431.jpg photo IMG_9771_zps8a2cf319.jpgHar ledt efter en model som denne i laaang lang tid. H&M har haft et par stykker, men jeg har ikke brudt mig om stof kvaliteten. SÅ fandt jeg mig en i Gina tricot igår også – til 199,- Sindssyg lækkert stof, og den sidder så fint. Man behøver slet ikke, at have en BH på indenunder faktisk, og det kan jeg jo godt lide!! photo IMG_9780_zpsebb6829a.jpg photo hello_zps725a348c.jpgKasket til 79,- i H&M og rockede den allerede på vej hjem igår – samme dag som den blev købt!

Udover disse fine ting fik jeg mig også et par løbebukser – så nu kan vinteren bare komme an! OG en mascara (den tid på måneden .. i ved..)

I dag (senere) står den på outlet, så jeg ved ikke hvor meget bloggeri jeg når.. Vi må se på det 🙂

MØS

1 kommentar

 • Everything published made a bunch of sense. However, think on this, suppose you added a little information? I mean, I don’t
  wish to tell you how to run your website, however what if
  you added a post title that makes people desire more?
  I mean Liddt shopping og oh det var skønt – føler mig hel levende
  igen! | Fasdhion myy way is kinda vanilla. Youu ought to glance at Yahoo’s front
  page and watch howw they create articcle hewadlines to get
  viewers to click. You mught add a related video or a picture or two to
  get readers excited about what you’ve written. Just my opinion, it could make your blog a little bbit more interesting.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L´OREAL - please do something!