OH YES IT'S FRIDAY!

En lille gave til mig, fra TRESemmé <3

 photo haringr6_zps9b793caf.jpgDa jeg kom hjem i dag, lå disse tre basser ude i postkassen. En lille fin og dejlig gave fra TRESemmé – tusind tak, det var lige hvad jeg stod og manglede. Jeg vil nu vise jer, hvilke produkter jeg normalt plejer, at bruge sammenlignet med disse 3 produkter som jeg idag modtog med posten.

 photo haringr4_zps43dddda9.jpgYes, discount hårlakken ‘Poly swing’ som ALLE har ejet/ejer derhjemme et sted, og ærlig talt så har det indtil videre også været den eneste hårlak der står ved deres ord. Den virker, det kan jeg love jer for! Men nu bliver den altså skiftet ud med hårlakken fra TRESemmé, jeg glæder mig til, at få den prøvet:-)

 photo haringr1_zpsc3c118cf.jpg‘Dry shampoo’ som seriøst er en livsreder om morgenen, når man står der og skal prøve, at sætte sit fantastiske morgenhår. Og faktisk, så er min tør shampoo fra SYOSS tom så det passede helt perfekt, at jeg idag modtog en ny. – Den fra SYOS har jeg faktisk haft glæde af, så den kan varmt anbefales- mon ikke også jeg får glæde af den nye fra TRESemmé?

 photo haringr_zpsc75c0e90.jpg‘heat protecter’ eller ‘heat defence styling spray’ – man SKAL altid huske, at passe på sit hår når man bruger føntørre, glattejern osv. Og der ved i nok, at jeg har haft stor glæde af min olie fra afro shoppen, den lyserøde af dem. Men nu er jeg begyndt at bruge lidt forskellige olier, bare for sjovt :). Så produktet fra TRESemmé skal også i brug, allerede fra i aften af- uh uhh!

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

OH YES IT'S FRIDAY!