Ny pels til samlingen

BY MISS NAMELESS

 photo lea_zpsbf2f436e.jpg photo lea3_zpsc2be9901.jpg photo lea1_zpsacc75462.jpg photo lea4_zpsba6de7da.jpg photo lea5_zps3025b10d.jpgOUTFIT

LEO PRINT! Som nævnt før, så kan man aldrig få nok af print, og slet ikke LEO PRINT. Kjolen var det første jeg stød på, da jeg kom ind i butikken. Det var altså kærlighed ved første blik da jeg så den og ved i hvad? Jeg nappede den med mig hjem. Jeg glæder mig overdrevet til, at få den i brug. Glæder i jer ikke til, at se den komme i brug? 🙂

Kjolen er i to forskellige farve nuancer. Der er der i en mild brun, den Lea har på. Også er den der er de mørkere farver (blålige), den som jeg har på. Det er faktisk lidt svært, at se hvilke farver kjolerne egentligt har. Må tage nogle billeder af min egen, så i kan se den ordenligt!

Det var så skægt nede i forretningen, da jeg tog kjolen på. For kunderne var sådan helt ‘når den ser sådan ud på’ uhhh.. Kender i det ikke selv? med meget tøj (stort set alt tøj) skal man se det på, før man egentligt kan danne sig et ordenligt billede. En gang prøvede jeg ALDRIG tøjet, købte det bare. Og da jeg kom hjem, blev jeg altid skuffet. NU prøver jeg ALT, og endda flere gange for, at være på den sikre side! Men jeg blev altså hurtigt vild med kjolen her. Synes den er så yndig, og som Lea viser kan man sagtens dæmpe den med et par Sneakers – alt er muligt 🙂 Jeg ville dog foretrække lidt hæl på!

Trøjen jeg har på, på de nederste billeder er også fra Miss nameless, den er så lækker! Overvejede, at købe den til kjolen men fik hurtigt stoppet mig selv! Har efterhånden alt for meget af ALT! ……………….. og så alligevel ik!

 

1 KOMMENTAR

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Ny pels til samlingen