by Malene Birger

well ..

cropped-bloggen.jpgcropped-IMG_2566.jpgcropped-IMG_2892.jpgcropped-IMG_2948.jpgYoucam1.jpgcropped-header111.jpgheadergirl.jpgpage.jpgHej bloggen!

Tager stadig smertestillende og ligger stadig begravet i dyner og puder – men alt er i bedring og alting går stille og roligt fremad. Jeg glæder mig virkeligt til, at få mit liv tilbage. Jeg savner mit social liv og jeg savner, at have det sjovt.

Kan i huske billederne ovenover? fandt dem i gemmeren. Utroligt hvad jeg egentligt har udsat mit hår for. Hvilken hårfarve kan i bedst lide?.

 Jeg har oprettet en profil på ‘weheartit’ og der har jeg lagt alle mine blogbilleder op. Det er skide hyggeligt, at sidde og læse gamle indlæg, bloggen har jo alligevel eksisteret i lang tid efterhånden. Siden 2010 for at være helt præcis!

Min profil hedder ‘fashionmywaybykathrine’ så ind og kig med. Det er rigtigt hyggeligt og man kan finde så mange inspirerende billeder 🙂 http://weheartit.com/fashionmywaybykathrine

HUSK forresten, at jeg har en spørgerunde kørende -> http://fashionmyway.dk/2013/09/sporgerunde-3/

^så ind og giv den gas 🙂

 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

by Malene Birger