ASOS

Lange dage ..

 photo 2_zps6a46e70f.jpgBilledet ovenover beskriver min tilstand ret godt lige nu.. Jeg ligger nemlig begravet under dyner og puder og tuder snot fordi, at jeg har det så røv elendigt. Jeg fik opereret en skide visdomstand ud i sidste torsdags og lige siden har jeg ligget i min seng med smerter.

 photo 1_zpsa342c57c.jpg photo 3_zpsfc651bcf.jpgJeg bruger mine tanker på at drømme mig langt væk, til sol, sommer og vilde dage. Heldigvis har jeg en kæreste omkring mig 24/7 som gør sit bedste for at opmuntre mig, og det er han ret god til. Igår kom han blandt andet med en ring til mig, har i tjekket den ud på instagram?<3 Og senere tog han mig med ud og købte en Macbook pro. Min lille nye baby.

Så det her indlæg er det første fra min nye computer. Jeg føler mig allerede ret pro!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS