Too bad you can't buy a voodoo globe so that you could make the earth spin real fast and freak everybody out.

by Malene Birger

 photo malenebirger_zpse780a250.jpgBedre end et cover!

En smart ‘taske, pung, lomme, what ever’ til sin iPhone er langt bedre end et cover. Jeg er så overdrevet glad for min nye fine sag til min Iphone fra Malene Birger, da jeg har haft så mange uheldige episoder med almindelige Iphone covers. En fordel ved sådan en fin sag er, at man kan ‘smide’ sin tlf ned i taske hvor der blandt andet ligger nøgler uden, at Iphone skærmen bliver ridset. Jeg føler i hvertfald, at min Iphone er fuldstændigt beskyttet, nærmest hellig når den ligger i sit fine etui (mange fine navne).

Jeg har fx haft covers der har ridset min tlf i siderne og bag på – det er altså bare øv!

 

4 KOMMENTARER

 • Dorte Gutt

  Ja, det er bare så fint :0) Fik det med posten idag, så nu mangler jeg bare Iphonen … :0)
  Sig mig, sidder logoet også lidt skævt på dit? Det ligner det på billedet. Er det bare sådan en smart designerting, jeg lige skal acceptere??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hahah. hvor godt! håber du får ligeså meget glæde af dit, som jeg har af mit 🙂

   nej mit sidder hvor det skal :s hvor underligt????

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dog smart! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Too bad you can't buy a voodoo globe so that you could make the earth spin real fast and freak everybody out.