JESUS CHRIST!

I FUCKING DID IT!

 photo IMG_8675_zpsfd23bf89.jpg photo IMG_8676_zps4bfb1a94.jpg photo IMG_8677_zps036515b8.jpg photo IMG_8679_zpsd7c528d9.jpg photo IMG_8680_zpse3f0e6c6.jpg photo IMG_8681_zps8dce84fd.jpg photo 1044457_10201288546477349_470846288_n_zpse8910d11.jpg photo 1002948_10201288546557351_1558060175_n_zpsd1a8b16d.jpgJeg gjorde det, jeg gennemførte det – hvem havde troet det? Ikke engang JEG havde troet det. Det har været en kamp til stregen, men det lykkedes mig at vinde den. Takket være de mennesker der har været omkring mig, der har forsøgt at hjælpe mig, forsøgt at få mig igang, og forsøgt at fortælle mig at, uden gymnasiet ville det være svært for mig i fremtiden. Gymnasiet er jo ikke en dårlig ting, tværtimod en fantastisk ting som kan åbne nye veje når jeg er parat til det.

Gymnasiet har været rigtigt svært, ikke svært fordi jeg er mega blank og fatter brik. Men svært fordi, at man har skulle tage det hele så seriøst. Jeg har igennem 1. og 2.g, kæmpet om at få lærerene til at tro på mig. I slutningen af sommerferien sidste år, fik jeg sendt et brev hjem hvori der stod, at jeg ikke var gået videre til 3.g – forståeligt nok da jeg havde fået en million chancer og med et snit på under 2. Der gik det for alvor op for mig, at jeg blev nød til at gøre noget ved det, for alt andet ville simpelthen være for flovt, både overfor mig selv, mine klassekammerater og min familie. Jeg fik overtalt min inspektør om at jeg virkeligt gerne ville det her, og at jeg forstod konsekvenserne nu. Jeg gik på sommerskole, og begyndte at gøre mere ud af mine afleveringer. I hele 3.g lå jeg på 10 i skriftligt dansk, og jeg fik faktisk også 10 i min dansk eksamen og takket være det – lå mit snit på 4 næsten hele året. Nogle vil sikkert tænke “omg, ro på trunte – 4 er ingen ting”. Men når man har ligget på under 2 i lidt over to år, er 4 seriøst flot i forhold til hvad jeg har kunne nå, med de samme lærere. Min familie har virkeligt bakket mig op, og rost mig og det har betydet alverdens.

Jeg græd til min sidste eksamen, som var international økonomi, et fag som virkeligt aldrig har været min stærke side og guess what?  jeg bestod. Det var den vildeste dag i mit liv!

Min veninde jeg krammer på billederne ovenover, er en af mine bedste veninder. Vi har fulgtes ad, igennem hele livet. Og vi har holdt hinanden igang, været der for hinanden 100% og støttet hinanden. Uden hende havde jeg heller aldrig været hvor jeg er i dag<3

Det hele er så surrealistisk, så underligt og så rart på samme tid. Jeg har aldrig følt mig så lettet i hele mit liv, men også så uforstående med det hele. Udover at jeg føler mig lettet, føler jeg mig også på bar bund – for hvad så med nu? hvad så med den klasse jeg har været i igennem 3 år, hvad med den undervisning vi plejede at få. Det frirum der var på gym. Nu er man alene, alene om at tage beslutninger, finde ud af hvad man vil – og det er jo det sværeste. For hvordan gør man det?! Det at stå på egne ben gør ondt, og jeg føler mig slet ikke parat. Jeg savner allerede de mennesker jeg plejede at se, nu er det hele slut og et nyt kapitel skal begynde. Av!

Mig med studenterhue på, er helt sikkert det bedste der er sket for mig. FUCKING STUDENT ANNO 2013, OMFG! ps. jeg tager aldrig min hue af!

8 KOMMENTARER

 • Sofie

  Ikke for noget, men det er da lidt misvisende, at skrive at “gymnasiet har været hårdt”, når du har en HF-hue på. Det sådan lidt pinligt at læse. Det meget fint og det hele, men det er lidt frækt at skrive.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altså, nu er jeg godt selv klar over hvor jeg har gået i skole henne, og jeg havde nok ikke skrevet gymnasiet hvis jeg havde taget en hf! Min hue er kongeblå ergo en HHX uddannelse som er en gymnasie uddannelse på tre år 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Desuden, så prøv at læs indlægget. En hf er to år, og jeg skriver om mine tre år?! Så faktisk synes jeg det er lidt pinligt for dig at kommentere på indlægget når du egentligt ikke er klar over hvad jeg skriver om:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

   Og hvad hvis det var en HF? var det så ikke godt nok? Puha, hvor burde du skamme dig. Fy for helvede!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Stort tillykke Kathrine! Som du beskriver det, kan jeg se at det har været en hård kamp for dig – men super flot at du nu har klaret det!
  Jeg er også glad, så længe jeg har bestået – hvis det er et fag, jeg virkelig har svært ved!
  Hvad skal du lave efter sommerferien?
  Jeg tænkte på om du ville lave et indlæg om dine studentergaver – både dine ønsker og så dem du fik?
  Jeg bliver student næste år, og har et spørgsmål omkring hvordan du holdt studenter fest – var det kun familie, eller var der også venner med?
  Håber du vil svarer, og gøre en kommende student lidt mindre forvirret! 🙂
  Mange varme hilsner Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Først og fremmest, mange tak<3
   Jeg vil lave et indlæg om min "fremtid" når jeg har tiden til det, LOVER at der ihvertfald nok skal komme et omkring mine idéer 🙂

   Og mht studentergaver, så kommer der også et indlæg dertil :)<3

   Jeg holdte studenterfest på den dag vi kørte vogn, så jeg var ikke rigtig selv tilstede, men mine forældre havde inviteret alle – også mine venner.. Så der var telt i haven og grill. Det var virkeligt hyggeligt, og jeg joinede efter min vogntur 🙂 Kan ikke rigtigt huske meget, men jeg går ud fra at jeg hyggede mig!!

   GLÆD DIG .. det bliver fucking det vildeste i dit liv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  TILLYKKE MED HUEN – DU ER SKUDA BARE DEN SEJESTE !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

JESUS CHRIST!