:)

VISIONARY COPENHAGEN

 photo 49e33a6b-1c8d-4aef-b3fb-a8f7d11fb463_zpsba3018c2.jpg photo PicMonkeyCollage_zps6857c8c9.jpg

FIND OG FØLG DEM HER:
Website http://visionvry.bigcartel.com/
Instagram http://instagram.com/visionary_vsy

Copenhagen based brand – expect much more !

Hej bloggen! 

Min kæreste og nogle af hans gode venner har valgt at starte deres eget tøj mærke op. Det er et vildt sejt projekt de har gang i og jeg støtter dem fuldt ud. De er lige startet op og har derfor ikke et særligt stort udvalg men jeg ved, at de har mange tanker og idéer til hvad deres kollektion skal indebære og hvordan det hele skal se ud. De er meget kreative må man sige og knokler hårdt for at få det hele til at fungere, så bær over med dem indtil videre 🙂

Jeg synes i skal tjekke det ud, det er primært til drenge. Men er man tøs nok, ved man at der ikke burde være forskel på drenge/pige tøj sådan ca. Specielt ikke kæmpe t-shirts og baggy trøjer, jeg venter i hvert fald på at få min haha! kast jer ud i det og er det ikke noget for jer, så del siden videre. Måske det kunne være noget for jeres super seje drenge venner eller kærester for den sags skyld!

Priser, størrelse mm. finder i på hjemmesiden!

Møs K <3

HEY, beklager at der er så meget mellemrum imellem billederne, men igen – jeg bruger M’s computer, og jeg kan ikke finde ud af den 😀

4 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

:)