I'M BACK

QuickMax fra LuxStyle.dk

 photo IMG_8482_zps8f93707b.jpg photo IMG_8483_zpsf99af5eb.jpg photo IMG_8494_zpsf86a9ac8.jpgI dag modtog jeg denne serum, som jeg har glædet mig utroligt meget til at prøve. Jeg har hørt at den skulle virke – fra folk jeg kender personligt, så det er spændende at se det endelige resultat. Det er en serum fra luxstyle.dk og i kan finde den ved, at trykke lige HER! 

Det fedeste ved denne serum er, at den fungere ligesom en eyeliner. Man påføre den inden man skal putte sove, og der arbejder den så på at gøre ens øjenvipper længere, flottere og tykkere. Derefter vasker man ansigtet når man vågner, og buuuumm så skulle man gerne kunne se forskel efter nogle dage!

Den hjælper både på bryn og vipper, og det er en fordel det med brynene. Der er så mange piger inkl mig selv, der måske har haft lidt for meget gang i pincetten da man var yngre og derfor tager det længere tid for os, at få øjenbrynene tilbage. Her kan dette mirakel-middel gå ind og hjælpe!

Det siges, at man allerede kan se nogle resultater inden for en uge ved brug af denne serum. Nøj, hvor ville det være absolut fantastisk hvis det er sandt, jeg har nemlig ikke været så god til at ‘passe på’ mine øjenvipper, da jeg har brugt en del kunstige vipper igennem tiden, selvom jeg egentligt ikke har haft behov for det, da jeg normalt plejer at have flotte lange øjenvipper, men men men – ligesom hårfarvning bliver det hurtigt en dum vane! Jeg er heldigvis stoppet med det.. Faktisk med begge ting 🙂

Det der gør denne serum speciel i forhold til mange andre typer er, at 1) Klinisk dokumentation på at det virker på alle kvinder. 2) Klinisk dokumentation på at det virker hurtigt. 3) Klinisk dokumentation på at være helt ufarlig. 

Det fedeste ved at bestille denne serum er dog, at der er 100% tilfredshedgaranti i  90 dage – eller pengene tilbage som de beskriver på LuxStyle.dk’s hjemmeside lige HER. 

De kører lige nu en speciel rabatpris, det vil sige at i lige nu kan købe den HER for kun 299,- normalprisen er 399 kroner. Jeg kunne forestille mig at de solgte ret godt ud af den, da de selv skriver “imens den er tilgængelig”. Men igen, hvem går ikke også og drømmer om fantastiske vipper OMG?!

Det hele lyder måske for godt til at være sandt, men da jeg bladrede lidt frem og tilbage og lavede lidt research på produktet kom der egentligt kun positive ting frem. Jeg vil smide nogle før og efter billeder op når jeg selv føler at der er sket forandringer, jeg glæder mig som en gal. Og jeg glæder mig også til at dele det med jer!

Indtil da, kan i selv gå ind og studere det hele lidt nærmere – og hvis i måske allerede har hørt om produktet, eller hvis i selv kender til det, så smid endelig en kommentar. Jeg vil med glæde læse jeres kommentarer og svare tilbage på dem, med henblik på mine egne oplevelser 🙂 UHHHWW..

(sponsoreret indlæg)

 

5 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

I'M BACK