EGO

JESUS CHRIST!

 photo sko_zps8819ed50.jpgYes, endelig kom de – det tog sin tid!

Mine Asos flatforms i sorte ankom i dag og hold da oppppppppppppppppp de er små i størrelsen! Jeg vidste det godt, så startede med at bestille en hvid model og en sort model i størrelse 37. Da de ankom kunne jeg seriøst ikke få min fod ordenligt ned i dem, det gjorde vildt ondt. Så måtte jeg sende dem tilbage, og bestille nogle nye. Så da jeg skulle bestille nogle nye, var de hvide TOTALLT udsolgt, pis os. Jeg var 100% sikker på at et nummer op var helt fint, men.. de klemmer stadig. WTF OMG, det jo helt sindsygt. Men orker simpelthen ikke sende dem retur igen, så nu må jeg bare lide, og ellers sælger jeg dem videre!

 photo sko1_zps6c519e58.jpg

Da de hvide var totalt udsolgt på asos, måtte jeg lede andre steder og igår var jeg så heldig, at finde dem på udsalg i message. WUHU dagen var nu reddet! 200 kroner måtte jeg af med, jeg skyndte mig at finde min størrelse og skulle lige til at betale før damen stoppede mig op, og fortalte mig at de altså var mega store i størrelsen og at jeg lige måtte prøve dem først.. GOD IDÈ!
Jeg måtte fucking ned i en 35, hvad fuck sker der for sko størrelser. Er det svært at måle en sko eller hvad! OMG.. hahaha.. Total skokrise!

Så huuuuuuuuuuuusk motherfucker, at prøve skoene inden i køber dem.. shiiit!

2 KOMMENTARER

  • Mine Asos flatforms i sorte ankom i dag og hold da oppppppppppppppppp de er små i størrelsen! Jeg vidste det godt, så startede med at bestille en hvid model og en sort model i størrelse 37. Da de ankom kunne jeg seriøst ikke få min fod ordenligt ned i dem, det gjorde vildt ondt. Så måtte jeg sende dem tilbage, og bestille nogle nye. Så da jeg skulle bestille nogle nye, var de hvide TOTALLT udsolgt, pis os. Jeg var 100% sikker på at et nummer op var helt fint, men.. de klemmer stadig. WTF OMG, det jo helt sindsygt. Men orker simpelthen ikke sende dem retur igen, så nu må jeg bare lide, og ellers sælger jeg dem videre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • hey. dem fra asos. Er det dem af mærket London Rebel ??
    hvor mange størrelser ville du mene at man skulle tage større end sin normale ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

EGO