RIGHT NOWUAAWUAAH

Hey, det var ikke helt umuligt!

 photo 553ce92ed1b911e2b4e822000a9f130c_7_zps06c4ad18.jpgEfter at have søgt job i 5-6 kommuner med ca. 5-10 institutioner i hver og stadig intet svar fra nogle af dem, var jeg ved at miste håbet. Men men meeeeeeeen, jeg gav ikke op – og har nu fået et job.  Haha, total kører rim-stilen eller noget. Ej, det hele skete i dag og shiiiet jeg er happy.

Jeg har søgt i SFO’er, børnehaver og vuggestuer og grunden til, at jeg lige nettop har valgt at gå den vej, skyldes at jeg gerne vil ind på den psykomotoriske uddannelse. Det er desværre ikke okay at søge ind uden at have noget erfaring. Så derfor måtte jeg tage et sabbatår, og det gør mig sgu ikke så meget. Skolen var ved at tage livet af mig, så det er dejligt at man ikke skal tænke på det. Det bedste ved det hele er, at den institution ligger 5 minutter fra mit hjem, muhaha.. Det er fandme i orden! Institutionen består af en vuggestue og børnehave. Og jeg skal starte i vuggeren, shit jeg glæder mig til de små rollinger og bleskiftningen 😀

Jeg har allerede min første vagt fredag, wish me luck! HUHU

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIGHT NOWUAAWUAAH