QuickMax fra LuxStyle.dk

EGO

 photo hej_zps6ce8863a.jpg photo hej01_zps2e7c8591.jpg photo hej1_zpsf74326b8.jpgI går lallede jeg rundt i det her outfit LIGE INDTIL det begyndte at pisse ned. Thank u soo much god, lige hvad jeg havde brug for .. not! Så jeg fik noget andet tøj på, noget tøj der også udtrykkede mit nederen humør efter som det begyndte at regne.. SE HER! photo hej3_zps650e387a.jpgPÅ med adidas baby. photo hej444_zps3142dcaa.jpgBeklager de FUCKING irriterende problemer jeg har noglegange med billederne der forsvinder! skide irriterende, godt råd – hold jer væk fra photobucket. Det er SÅ irriterende!

3 KOMMENTARER

  • anonym

    Ej hvor jeg virkelig bare synes du er smuk… og det er godt nok ikke første gang jeg fortæller dig det, men synes nu bare du fortjener at få det afvide igen iiiigen igen….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine - Danish Youth

    Hvor er din super fede top fra? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

QuickMax fra LuxStyle.dk