MAANESTEN

 photo mhm2_zps66de9004.jpg photo mhm_zpsfa156fef.jpg photo mhm1_zpse2e7cfbd.jpg  Jeg burde investere mig i et armbånd, hvad siger i? Jeg er typen der tidligere har gået amok med kæmpe ringe (kan i huske det?), lange øreringe og store kæder, men nu går jeg kun med 2-3 fingerringe. Jeg har ikke engang øreringe i ørene!!

Jeg er så dårlig til at få brugt mine smykker og det er ærgerligt, for jeg har ret mange flotte. Hvordan har i det med smykker søde læsere. Er i total på med det, eller er i gået hen og blevet nederen ligesom mig? Og hvor kommer jeres yndlings smykker fra? 

I kan finde mange flere smukke smykker på Maanesten’s hjemmeside ved at trykke ->HER!

Jeg har aldrig selv handlet med Maanesten, men nu sad jeg lige og kiggede rundt og de har utrolig flotte smykker. Meget enkelte og fine smykker efter min smag! Maanesten reklamere blandt andet inden på bloggen, og det var der jeg stødte på dem, super fine og til dejlige priser!

1 KOMMENTAR

  • Jeg har det nok lige modsat dig, jeg er total vild med smykker. Men er mere til den stilet af slagsen, dvs. enkelt udtryk i stedet for mange smykker på én gang.

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

UHA KU' GODT!