CHRESTEN - jeg er fan!

GALLA 2013

 photo hej_zpsed14c73d.jpg photo hej1_zps20691b92.jpg photo hej2_zps7d793174.jpg photo hej3_zps98f6d6c9.jpg photo hej4_zpsbd72e42e.jpg photo hej5_zps1f143fe9.jpg photo hej6_zpsbfc1d65c.jpg photo hej7_zpsfd0b36b6.jpg photo hej8_zpsa2d5a3bf.jpg photo hej9_zps961d0c9c.jpg photo hej10_zpsfdd40e82.jpg

Dear blog, i’m back!

Mit fravær herinde skyldes en masse småting, men jeg vil nu vende stille og roligt tilbage 🙂 Jeg har fandme savnet min lille blog.

Billederne ovenover er fra d. 10 maj, hvor det endelig var min tur til at holde galla. Nogle af jer kan måske huske hvor desperat jeg var for at finde en helt unik galla kjole, og det lykkedes mig – heldigvis. Ikke nok med at jeg havde glædet mig som en lille prinsesse til denne store dag, så følte jeg mig også som en. Jeg fik både sat hår og ordnet make-up hos frisøren, og der havde været en masse stress på mht. til kjolen. Som i nok kan se, er jeg jo ikke særligt stor, så den skulle syes ind og laves om et par gange 🙂

Der blev selvfølgelig taget en del billeder, så der vil komme et indlæg mere fra aftenen. Det var nemlig en helt speciel aften, da vi ikke bare holdte den på skolen men på Brøndby stadion, kæmpe fest kan jeg lige love jer for. Og fulde blev vi godt nok!!!

Hvad synes i om min kjole? Min plan var at sælge den, men nu er jeg kommet i tvivl.. Den er simpelthen guddommelig!!!!!!!!!!!!!!

 

4 KOMMENTARER

  • Signe

    Hold kæft hvor er du smuk Kathrine og dejligt at du er tilbage 😀 Har savnet din blog!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonym

    Jep, du er den smukkeste, hold nu helt op man seriøst Kathrine….. Dejligt at du er tilbage, har savnet dine indlæg

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

CHRESTEN - jeg er fan!