GALLA 2013

Dårligt helbred og stressssssss!

 photo cats_zps57657ee0.jpg photo cats1_zpsecf5edc3.jpg photo IMG_7963_zps6b034df0.jpg

Dårligt helbred og stress er en dejlig kombination som rammer rigtigt mange, desværre. Det er også en af årsagerne til, at bloggen har været så stille. Jeg har virkeligt været meget syg på det sidste, og ikke nok med det så har skolen også taget hårdt på mig. Jeg går jo trods alt i 3.g ergo så alt er gældende.

Jeg havde et snit på 1.956, virkeligt dræbende og jeg har ikke gået og været andet end SKIDE-FUCKING-NERVØS op til mine årskaraktere. Tankerne fløj rundt i hovedet på mig “hvad nu hviiiiis jeg ikke bliver student, og hvad nu hviiiiiis jeg dumper i alle fag”. Som nogle af jer nok ved har jeg aldrig rigtigt været god i skolen, har aldrig rigtigt villet det. Men fuck man, man bliver sgu klogere med årene og mine årskaraktere var rigtig fine, mit snit ligger nu på 4, og det er helt perfekt for mig. Jeg kan godt være stolt af mig selv i hvert fald 🙂

Jeg har sidste skoledag på onsdag, også starter jeg ellers ud med 4 skriftlige eksaminer og så en enkelt mundtlig i hele juni måned, så er jeg DONE! Ubeskrivelig følelse at vide, at om meget snart får jeg min hue på hovedet og kan gå ud og give den for vildt gas – forhåbentligt bliver jeg ikke syg op til min kørsel, som jeg ellers blev til min 20 års, og min galla aften!!!!

udover  sygdom og en masse lorte penicillin prøver jeg at bevare humøret, og på at bruge tiden med mine fantastiske veninder og kæreste – hvor jeg faktisk halvt bor lige for tiden, da hele vores hus er under ombygning. (pisse fedt, her op til mine eksaminer..) Så det er ellers alletiders, alt er som det ellers plejer fra min side af. Jeg er stadig mig – og jeg håber at i derude stadig følger lidt med 🙂

I min læseferie vil jeg prøve at tage en masse billeder og blogge en del, uhm.. Jeg er sgu back føler jeg 🙂 Og jeg håber i har det dejligt derude. GOD PINSE!!!

Der vil nok komme et ‘dagens’ i morgen :*

 

4 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

GALLA 2013