DESIGNER FORUM 2013

KBH SELSKABSLOKALER

 photo selskab_zpsbfe92484.pngHej bloggen!

Jeg oplever ofte at der er stor efterspørgsel på selskabslokaler hos mine facebook venner, derfor vil jeg lige gøre opmærksom på at nogle gode kammerater jeg har, netop har oprettet hjemmesiden www.kbhselskabslokaler.dk, hvor du/i kan leje deres selskabslokale til alle typer begivenheder og for billige penge. Lokalet er godt fordi det ligger så centralt i København, og tæt på offentlig transport. Tjek hjemmesiden ud og giv beskeden videre, hvis du kender nogle som mangler et sted at holde deres arrangement 🙂

I kan også facebook  dem her https://www.facebook.com/KBHselskabslokaler – juhu!

MØS

3 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

DESIGNER FORUM 2013