I call you a monday because nobody likes you, hehe..

 photo hejdudu_zpsb99aee42.jpg photo hejduduuu_zps5e34aa38.jpg photo hejduduu_zps775f1aa3.jpg
Det er så vildt hvad billeder kan gøre. Se hvor høj jeg ser ud, haha!

I morgen har jeg fri fra skole, mega dejligt. Men det har jeg kun fordi at mit skriftlige fravær ligger på 0% – total artig verner 🙂 Ej, jeg har virkeligt haft travlt med at skulle aflevere de sidste opgaver så jeg netop kunne holde fri  i morgen. uhm! Det kunne være jeg skulle bruge noget af dagen på at få blogget lidt så?! Har i også sådan nogle dejlige dage der hvor i går/gik?

Jeg er desuden begyndt i fitness igen, og det er så fucking skønt. Det kan virkeligt anbefales, haha. Man skal bare lige ind i rytmen! Prøver så vidt muligt at træne hver/hveranden dag uhm.. Så overskuds agtigt, når man også går i 3.g. 🙂 Tillgengæld er man røv smadret bagefter, og man ligner virkeligt looort – dårlig undskyld jeg ved det godt, men det er altså med til at jeg ikke liiiige får blogget hver dag og hele tiden. Jeg må finde på en løsning, måske jeg skulle stå en halv time tidligere op og tage billeder af dagens der..

Lige en sidste ting.. husk at mit kommentarfelt altid er åbent for dejlige spørgsmål, eller hvis i har noget på hjertet. Fx, hvis der er noget i gerne vil se, eller vide mere om 🙂 & ja, Meck og jeg ER kææærester igen, uhmmm.. <3

MØS

5 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

deep inside i'm a monster!