BABY ITS COLD OUTSIDE

Happy Friday! I haven’t been so excited about Friday since last Friday.

 photo ego3_zpsfde63446.jpg photo ego_zps7294265d.jpg photo ego1_zps3b90359f.jpg photo IMG_6196_zps0c519452.jpg photo IMG_6197_zpscab8211a.jpg photo IMG_6211_zps43c531b4.jpg photo IMG_6213_zps67839ffe.jpg

Hej bloggen!

Det der “Hej bloggen!” er vidst ved at blive en vane, lyder det råt eller hvad? Jeg ved ikke hvordan man ellers skal starte sit indlæg, haha også efter 2 år. wuhuu 🙂 Det er bare lidt sjovt, sådan.. Hej bloggen, når det egentligt er til jer læsere derude. Haha! Anyways..

Jeg er rigtig i mit bedste skrivehumør disse dage, jeg håber i nyder det. Ellers, så smid en kommentar haha. Og? læser i overhovedet hvad jeg skriver eller stalker i bare mine billeder. Jeg er selv typen der har de blogs hvor jeg bare stalker, og de blogs hvor jeg virkeligt sætter mig ned og læser hvad bloggeren skriver :-). Det er vildt hyggeligt!

Dagens outfit idag går under kategorien: PISSE KEDELIGT! Men hold kæft hvor var jeg træt i morges da vækkeuret ringede. Jeg var som sagt på arbejde for eventure, ude på det diskotek der hedder HIVE. Det var et rigtig hyggeligt arrangement, pisse flinke mennesker. Og i dag står den på sukkerbageren, fuld knald på – puha 😀

Mit outfit er derfor ikke noget vildt inspirerende, men synes alligevel godt jeg kunne smide det op på bloggen 🙂

Jeg håber i får en pisse fed fredag aften<3

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY ITS COLD OUTSIDE