BABY ITS COLD OUTSIDE

Happy Friday! I haven’t been so excited about Friday since last Friday.

 photo ego3_zpsfde63446.jpg photo ego_zps7294265d.jpg photo ego1_zps3b90359f.jpg photo IMG_6196_zps0c519452.jpg photo IMG_6197_zpscab8211a.jpg photo IMG_6211_zps43c531b4.jpg photo IMG_6213_zps67839ffe.jpg

Hej bloggen!

Det der “Hej bloggen!” er vidst ved at blive en vane, lyder det råt eller hvad? Jeg ved ikke hvordan man ellers skal starte sit indlæg, haha også efter 2 år. wuhuu 🙂 Det er bare lidt sjovt, sådan.. Hej bloggen, når det egentligt er til jer læsere derude. Haha! Anyways..

Jeg er rigtig i mit bedste skrivehumør disse dage, jeg håber i nyder det. Ellers, så smid en kommentar haha. Og? læser i overhovedet hvad jeg skriver eller stalker i bare mine billeder. Jeg er selv typen der har de blogs hvor jeg bare stalker, og de blogs hvor jeg virkeligt sætter mig ned og læser hvad bloggeren skriver :-). Det er vildt hyggeligt!

Dagens outfit idag går under kategorien: PISSE KEDELIGT! Men hold kæft hvor var jeg træt i morges da vækkeuret ringede. Jeg var som sagt på arbejde for eventure, ude på det diskotek der hedder HIVE. Det var et rigtig hyggeligt arrangement, pisse flinke mennesker. Og i dag står den på sukkerbageren, fuld knald på – puha 😀

Mit outfit er derfor ikke noget vildt inspirerende, men synes alligevel godt jeg kunne smide det op på bloggen 🙂

Jeg håber i får en pisse fed fredag aften<3

8 KOMMENTARER

 • Dea Lund Sørensen

  Hvordan er det du sætter to billeder sådan der sammen? 🙂
  Btw. Super fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Overskriften er mega sjov 😉 Og synes nu faktisk slet ikke at dit outfit er kedeligt. Overdelen er ihvertfald mega cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hey. Har tænkt mig at købe en bod til et luksus tøjloppemarked i Hillerød. Nogle der har hørt om det? 🙂 Det hedder Retrodeluxe og lyder super fedt… Tjek evt. det ud på http://www.retrodeluxe.org eller facebook.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fedt outfit! 🙂
  http://www.regitzeløkke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Frø

  Sødt sæt alligevel! 😉
  Kan udmærket godt følge dig i det med at nogle profiler læser man det bloggeren skriver, og ved andre kigger man bare billeder 😀 men ved dig læser jeg skam ALLE dine skrevne ord, synes nemlig det er hyggeligt – og det bliver aldrig kedeligt at læse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh hvor skønt, hahah 😀 jeg nyder også at skrive. Jeg har svært ved at stoppe i hvert fald. HAH! men godt du læser med, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

BABY ITS COLD OUTSIDE