Happy Friday! I haven't been so excited about Friday since last Friday.

GALLA OH, HJÆLP!

 photo galla3_zps90b2c96e.jpg photo galla2_zps88242583.jpg photo galla4_zpsbc0d73de.jpg photo galla1_zps154e5ed2.jpg photo galla5_zps59efe0da.jpg

Hej blog!

Jeg har galla d. 10 maj, og jeg er allerede igang med at lede efter MIN gallakjole. Det skal virkeligt være “the one” og derfor er jeg gået igang i god tid. Jeg startede faktisk allerede inden jul med at lede lidt, men jeg har stadig ikke rigtigt fundet nogle. Det eneste jeg jeg ved med sikkerhed er at det skal være en rigtig prinsesse BAL KJOLE! omg, intet er for meget til mig, kun prisen haha!

Jeg er åben over for lidt af hvert, så hvis i kender til galla kjoler, evt butikker hvor man kan finde smukke – lidt anerledes kjoler, så smid en kommentar 🙂

Jeg ville egentligt helst designe min egen, men jeg kan bare ikke finde tiden til det lige nu – jeg kan ikke engang finde ud af at blogge ordenligt for tiden, men still! 🙂 Jeg vil helst skille mig ud fra mængden, helst ikke komme med sådan en klassisk lang silke sort/grå kjole. Shit, det er overhovedet ikke mig.

Enten skal det være prinsesse ellers skal det være den sygeste GAGA kjole!! Endelig kom med en masse inspiration, tegninger what ever 🙂 Ville elske lidt hjælp.

Møs!

16 KOMMENTARER

 • Hanne

  Hvae, kommer der snart et nyt indlæg eller hvad?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du vil skille dig ud og have noget helt unikt (og det skal du selvfølgelig, det er jo galla!) så vil jeg klart foreslå at købe en original vintagekjole. Du kan være helt sikker på at der ikke er andre som tropper op i samme kjole og du får rigtig meget for prisen i forhold til at købe en ny kjole. Jeg har selv knap 100 originale 50’er kjoler og de er fantastiske! FN92 i Larsbjørnsstræde har de vildeste kjoler – et klart must at tjekke ud, hvis man skal til gallafest!

  // Pia – stormsmagasin.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg skulle til galla-fest sidste vinter, og fandt min på http://www.fannycrown.com
  Endte med kun at give omkring 1000 kr plus porto, og købte den præcis samme kjole som de solgte på inchbyinch.dk til omkring 3500 kr. Hjemmesiden er helt klart et kig hver, der er så mange derinde kjoler til enhver smag, og til rimelige priser! Levering tog omkring en uge.
  God jagt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  GUD, hvor er den røde, draperede én dog bare smuk! Har du et link til den?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tjek evt. Prag – en butik ret tæt på Hovedbanegården i KBH! De har nogle viiiiildt fede vintage kjoler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også anbefale MM Design! De har også unikke kjoler fra Frankrig, hvor der kun er den ene i Danmark. Så der ikke er så stor chance, for at løbe ind i en anden med samme kjole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er slet ikke gallakjole-typen, men den er røde er jo super smuk og feminin og ville klæde dit mørke hår fantastisk! 🙂 De andre skriger “My sweet sixteen”, så synes HELT KLART at du skal gå med Gaga kjolen (hvis du kan finde sådan en!?) så er du da sikker på at skille dig ud :b Held og lykke med søgningen, glæder mig til at se hvad du finder på! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, den på billede 2 er super flot!! 🙂

  På trendsales har de tit mange flotte..

  Jeg fik lavet min i en lille vietnamesisk forretning… Customizede den selv, og gav 1000 kroner for den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har virkelig også gallakjole-krise!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, de har de SMUKKESTE kjoler hos inchbyinch.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Prøv at tage ind i mannequin shop – de har vildt flotte gallakjoler! Du kan også se på deres hjemmeside 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Da jeg havde galla var det også bare totalt umuligt at finde en flot kjole. Jeg var nærmest hele landet rundt og kunne bare ikke finde en. Så tog jeg til göteborg og fandt en lille fin kjolebutik ned et par sidegade til gågaden. Det var de flotteste kjoler til billige penge 🙂 Fik min til 1300 sek 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prøv at tjek, Debbenhams 🙂 og så deres serie med DEBUT-kjoler.

  Der købte jeg min 🙂 Har den til salg. Den er dog kort, og marineblå med roser på den ene skulder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg købte både min konfirmationskjole og en gallakjole til min fars bryllup hos MM Design. De har nogle virkelige lækre kjoler og sko, virkelig!! Servicen er i top, deres kjoler er flotte og kvaliteten er også super! Så vidt jeg ved, har de to butikker. En i Sorø og en på Strøget, kan ikke huske gaden, men den ligger ved siden af en Baresso!
  http://www.mmdesign.dk/ – dette er linket til deres hjemmeside. Kan helt klart anbefales!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Happy Friday! I haven't been so excited about Friday since last Friday.