LIKE AN ANIMAL

CRAZY IN LOVE!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Hej bloggen 🙂

Det er så rart at i følger så meget med herinde, mhm – jeg elsker det & jeg elsker at blogge når jeg ved i er her!

Det er efterhånden længe siden at jeg har lavet indlæg som dette^. Men jeg synes også bare at det er vigtigt, at i ligesom kan se hvad JEG VIRKELIGT GODT KAN LIDE. Og i tænker sikkert WTF, men hallo – jeg mener det sgu. Jeg er dybt fascineret af print og gyselige farver – og sjovt nok? for jeg går aldrig i farver selv. Haha! Jeg er altid bare den der sorte en, folk spørg mig nogle gange om jeg er emo men NEJ. Det er jeg altså ikke!

Det kræver mod at gå med mange farver synes jeg, og det er ikke fordi jeg ikke har det. Jeg synes bare det er svært at finde “sin” farve. Disse her farver ovenover er jo SINDSYGE, og jo jeg har tøj i mærkelige farver, men har i set mig i det? haha. Jeg har noglegange sølv/guld tøj på.. men det er ikke ikke i kategori med farver synes jeg 🙂

Hvordan har i det med farver? kom med det. Og hvad synes i om tøjet? 🙂

8 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

LIKE AN ANIMAL