NEW INN!

BABY ITS COLD OUTSIDE

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Hej bloggen!

Altså, jeg fatter stadig ikke hvordan man kan tage VILDT gode billeder udenfor, øver og øver – men der sker ikke rigtigt noget. Må købe mig et nyt kamera 🙂

Ja, det er som i kan se ‘DAGENS OUTFIT’ inspireret af det der japanese street style. HAHA kind of.. Mangler bare alle de der syge farver som jeg har skrevet en del om førhen. Men som sagt, man har kun det sjov man selv laver – og jeg hygger mig utroligt meget med mit tøj. I kan vel godt huske den sorte nederdel? helt sikkert min yndlings nederdel. Den er bare så gennemført, jeg elsker tyl.

Det er måske ikke så tydeligt på billederne, men jeg har mine JC sko på, med den der sølv kant – GAMMEL MODEL, men stadig brugbar og man går skide godt i dem. DERFOR har jeg en sort t-shirt på med sølvsten, eller hvad det er.

Mine nylonstrømper købte jeg igår, og de er fra ginatricot sat ned til 29,- WOW tænkte jeg bare. Jeg overvejede ikke engang om jeg skulle have dem. Det var bare et must! Jeg kan godt huske den gang, eller på det tidspunkt alle købte dem.. Men prismæssigt kunne jeg ikke helt følge med. Jeg er typen der altid venter på at ALT bliver sat ned, jeg føler mig nemlig altid så snydt hvis jeg giver fuld pris for noget. SÅ NEJ! Det er jeg færdig med, venter gerne 🙂 Og lige med tøj kan de sgu godt betale sig. Jeg kan ikke huske hvad de var sat ned fra, men går ud fra at de ikke har været helt billige..

Anyways så skal jeg jobbe i aften for eventure booking, og turen går i aften på HIVE. juhuu! Har i været der før?

Jeg sørger selvfølgelig for at tage en masse smukke billeder til jer, iført den stramme burn dragt, haha. Og hvis i skal derind, så kom dog lige hen og hils 🙂

MØS!

15 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NEW INN!