DAGENS OUTFIT

ÅRET DER GIK PART 2

juli måned:
PhotobucketJeg skulle en måned til USA allerede i starten af juli måned, så inden afrejsen blev der lige hygget godt og grundigt igennem med tøserne. Vi kaldte det for hjemme wellllneeeesss!

PhotobucketDe sidste blogbilleder skulle lige tages.. haha åh! Men hold da kæft mit hår var langt.. shiiiiet!

PhotobucketNår, men afsted kom vi og dagen efter vi landede var det d. 4 juli, så det passede perfekt med jetlag og fest. Der blev grillet på fuld skrue, pølser og pandekager MUMS! Jeg ved ikke om i kan huske det, men vi alle var iført disse toppe/t-shirts, vi så godt ud! haha.

PhotobucketTuren til USA var perfekt, vi oplevede simpelthen så mange ting, på utroligt kort tid. En af de bedste oplevelser var denne her koncert, the foreinger ÅH ÅHHH og til jer der ikke ved hvem de er, youtube dem! mhm.

PhotobucketUSA bød på mere end bare koncerter, mad og hygge. VI skulle da også lige en tur til vegas baby. Og hold kæft det var hjernedødt. Det sted kan klart anbefales (hvis man er 21 og over). Vi boede på planet hollywood, crazy sted. Fest og farver over det hele!

PhotobucketI vegas nåede jeg både at sige hej til Alan!

PhotobucketOG selvfølgelig mandestrip med moar! Fucking sexy show, haha. og bonus var, at lille mig blev hevet op på scenen foran 1000000 mennesker. woopwoooop, må tilbage igen!

PhotobucketPå vores roadtrip rundt i det store land, blev jeg afhængig af disse ostekiks. FUCK MAN, ku dem godt lige nu. MUMSI!

PhotobucketOg udover at æde mig fed i kiks, hilste vi lige på neverland. Altså MJ’s forlystelsespark. Det eneste vi kunne se var godt nok kun porten, men det var også helt fint med mig. Det var en nice oplevelse!

PhotobucketVi tog os lige nogle overnatninger i den danske by “solvang” og spiste dejlige dunser med brun sauce. Byen var godt nok mere hollandsk end dansk, men sjovt var det alligevel!

PhotobucketFor første gang i mit liv fik jeg også lov til at prøve at bo på hilton. Det var jo kæmpestort, specielt for sådan en som mig -der kan blive væk i en telefonboks. Men vildt var det, og sengene var SUPER GODE!

PhotobucketDet smukkeste jeg noglesinde har set, må nok havde været Grand Canyon, wauw. Jeg var løbet tør for ord da jeg stod der og kiggede ud over landskabet. Smukkeste NOGLESINDE!

PhotobucketOg tro det, eller lad hver. Så’ så jeg også en VASKE ÆGTE HAVFRUE.. Jeg vidste de eksisterede!!!! Altså, jeg så hende ikke ved Grand canyon, men på en bar.. hvor jeg overhovedet ikke var gammel nok, crime! Ej det skal lige siges at det var min mor som tog billedet, så jeg kunne se hende.. haha.. okay, stop!

PhotobucketDet er aldrig rigtig hygge hvis ikke der er noget “girls night out” så her skete det, en af de sidste dage. Lagkage spisning og musical med den lille havfrue!

PhotobucketOg selvom man aldrig rigtig bliver klar til det, så skulle vi jo hjem på et eller andet tidspunkt. Min kuffert var mere end klar, der kunne nemlig ikke være mere i den til sidst selvom jeg ellers så gerne ville blive ved med fylde i den.

PhotobucketPhotobucketMen ja, min blog er jo ikke rigtig mig -hvis ikke der er 100 billeder af mig selv, så her er lige to fra ego-flip-perioden derovre 🙂

PhotobucketOg selvfølgelig lige en masse undertøj fra VS, MÅMS!

August måned:
PhotobucketEfter en lang måned, men samtidig utrolig spændende måned var det alligevel ret rart at komme hjem igen. Og så oven i købet hjem til de piger man virkeligt havde savnet, mhmm!

PhotobucketJeg havde været fri fra alkohol en heeeel måned, så da jeg kom hjem stod den på en masse byture med klassen & selvfølgelig alle mulige andre dejlige mennesker indtil skolen startede igen.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketBilleder, billeder og endnu flere billeder.. i just love it!

PhotobucketKrøllerne blev brugt flittigt!

PhotobucketOg man kunne vidst ikke klage over hverken vejr eller røv her.

PhotobucketUdover det, så skete der mange spændende ting i august måned. Jeg fik job som eventpige, hos eventure booking OH GOD! verdens bedste job. Billederne her er fra min første vagt!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketI slutningen af august måned prøvede jeg så også lige at være “cheearleader” for fck. hold kæft det var det fedeste EVER!

September måned:
PhotobucketTynde stænger, lyst hår og korte kjoler, sådan var det i september måned. Jeg havde det herre vildt!

PhotobucketTjo, og så var jeg også lige Lady gaga for en dag. Nemlig den dag vi fik taget fjollebilled, hold kæft en griner.

PhotobucketOgså fik jeg klippet pandehår, rettere sagt; så klippede jeg SELV mit pandehår. Jeg kedet mig, og der skulle ske noget nyt. BANG! så røg det.. modigt nok alligevel!

PhotobucketUnivers bukserne her var mine yndlings i september måned! Der er et eller andet mega interessant ved de her bukser, åh. I ved jeg har et crush på alt med universprint.

Oktober måned:

PhotobucketMit humør var HØJT i oktober måned, havde ingen grund til at hænge med hovedet. haha, ligesom på billedet, synes måske bare det så goodt ud 😀

PhotobucketPhotobucketVi holdte den årlige firmafest med eventure og gæt temaet.. fuck det er svært, jeg ville mene det var guld. Tjek lige nogle lækre babes! tror vi var over 100 piger samlet på et sted! VILD AFTEN, og jeg lyver ikke engang, det var nok den vildeste aften. Jeg vågnede op på et random hotelværelse, helt alone og formåede at miste min pung med alt i. Selv min billet hjem fra odense var væk. åh, hvad alkohol dog kan gøre imod en!

PhotobucketOktober er INGENTING uden dens oktoberfester/æde gilder. Pølser, øl og heidipiger, så er der sgu fest. Billedet her er fra BT.dk og taget i parken – find mig, hihi!

PhotobucketDet var også i den her måned hvor Maria ligesom tog lidt over på bloggen. PS hvor er du henne smukke Maria, der bliver spurgt efter dig!!

November måned:

PhotobucketNovember måned og jeg er stadig iført strømpebukser. Jeg lærer det bare ALDRIG!

PhotobucketBloggen fyldte 2 år, åhhh.. det skulle fejres med en masse kage og selvfølgelig en bytur haha!

PhotobucketOg ja, jeg valgte at farve mit hår mørkebrunt. OG VED I HVAD? JEG FUCKING ELSKER DET OG JEG HAR IKKE FORTRUDT, BEDSTE BESLUTNING I MEGET LAANG TID!!!

PhotobucketEt af højdepunkterne fra november måned, en søndag eftermiddag. Det her billed vækkede alles opmærksomhed, specielt på min facebook profil: “gud nej kathrine, har du bryster” .. hahahahahah og woow der var mange inden og tjekke bloggen den dag, sikke en fest jeg havde med mig selv. Sådan går det når man aldrig rigtig viser sig frem, haha.

December måned:
PhotobucketJeg havde aftalt med mig selv, at jeg kun måtte gå i rødt i hele december måned, hmm.. tror der gik to dage så var den deal droppet! Kunne simpelthen ikke overskue at ligne en nisse hver dag bare fordi det var julemåneden. Desuden var jeg mega presset i de første to uger da DIO-eksamen ventede spændt på mig. bvadrrrr’ men afslutteden den flot med 7 tal!

PhotobucketHer kan i bare se, se hvor slasket jeg klædte mig. HAHA ej, jeg købte disse fine, DEJLIGE adidas bukser til fucking 400 kroner! Har aldrig købt så dyrt tøj før og jeg lyver ikke engang.. waow!

Det var så mit år 2012 i billeder og i tekst, kort og godt! Jeg håber i er blevet underholdt, jeg synes bare det er pisse fedt at man har noget at kigge tilbage på. Om et år laver jeg et igen, også må vi se hvor meget man har forandret sig.

Næste år bliver spændende, der er jeg både blevet student og er videre med mit ellers så spændende liv, haha. Ej – nu må vi se hvad der skal ske. Jeg har i hvert fald ingen planer lige foreløbig, en ting ad gangen right?’ det er i hvert fald sådan jeg lever mit liv lige pt. Ellers har jeg svært ved at følge med. Men jeg håber at i har haft et godt år derude, og at i har lært en masse nye spændende ting om jer selv og om livet. Man bliver altid klogere, og med tiden lærer man også at sætte pris på en hel masse andre ting, end man plejer. Jeg er fx begyndt at være mere herhjemme, og slappe lidt mere af end jeg plejer. Det er også gået op for mig hvor vigtig skolen egentligt er. Som mine forældre siger har det også været på tide, men jeg har bare ikke kunne se det selv. Nu er der et halvt år tilbage, og jeg vil virkelig ikke ud af skolen. Måske er det fordi jeg er bange for hvad der så skal ske, og at ansvaret ligger hos mig selv, at jeg altså selv finder ud af at komme videre. Haha, jeg lyder mega dum og mega uansvarlig lige nu, men jeg er nok bare skide nervøs for at blive ældre og voksen. åh! Hvad mon fremtiden byder på va.. Er jeg den eneste der går og frygter den, bare en lille smule????

7 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

DAGENS OUTFIT