Det er jo jul!

DO YOU DARE TO MAKE A FASHION STATEMENT

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketBedre sent end aldrig, åh.

Jeg har været lidt rundt omkring i dag, først i skole – så et smut forbi Vallensbæk også lige en tur til Hundige G. Åh ja, jeg hygger mig rigtigt i disse dage! Jeg burde godt nok sidde derhjemme og knokle med DIO-projektet, men “det kan vente”. Jeg skal op til eksamen på onsdag, og jeg glæder mig overhovedet ikke, puha.

De fleste julegaver er købt. I går fik jeg købt mig en plastik-fake-læder-jakke fra H&M, den jeg har på’ på billederne ovenover faktisk 🙂 Den var sat ned med halv pris fra 349,- mener jeg, så jeg var lyyykkeeliiiig! Udover den, købte jeg også et hårbånd. Haha, jeg ligner seriøst en kegle med det på, men nogle gange er det nemmere med den, end en hue synes jeg.

Jeg fik shoppet lidt i dag også, jeg fik blandt andet købt mig de adidas bukser som jeg har på, på billedet ovenover :-D. Fuck jeg elsker dem! Fodbold klubben brøndby havde lavet modellen med logo på, for nogle år siden? sidste år måske? eller forrig år. Og jeg har ALTID elsket modellen, så nu fandt jeg dem i sporten – godt nok uden logo på, men det er også fair nok 😀 haha!

Har i fået jule-shoppet smukke mennesker???!!! Telll meee..

10 KOMMENTARER

 • Anne

  Har længe ledt efter sådan et par adidas bukser! Ved du hvilken model de er? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vildt fed tee 😀

  Jeg har en give-away igang på bloggen,
  hvor du kan vinde et super flot ur fra Dyrberg/Kern til værdi a’ 1000,-
  Kig forbi og deltag hvis det lyder fristende?

  http://www.fashionbysterup.dk/category/give-away

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sååå fed jakke, fedt du fandt den på tilbud! Du har en virkelig lækker stil, og så er jeg så misundelig på dit hår, ihh! 😀
  Åhh jeg mangler stadig de fleste julegaver, desværre!! 🙂

  – Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er også sååå glad for den!! Min gamle læder jakke var helt flækket i den ene side 😛

   Tusind mange gange tak, haha mit hår? 😀 Det er bare en hel bunke extensions :D!

   Julegaverne kan også godt stresse en!!! 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er din lækre t-shirt fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er slet ikke selv begyndt at købe julegaver, men jeg har dog købt to… 😉
  Og forresten fede bukser, fås de i en strammere model? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh 😀 Altså, jeg mangler stadig også en del. men 😛 er ved at være der!

   – ehm, jeg tror du skal ud i en løbebuks måske, de er nok de strammeste tror jeg 😀 Men jeg har også VIRKELIGT tynde ben, haha. men altså, nede ved fødderne strammer de meget ind, og det synes jeg er fedt 😀 men tjek deres hjemmeside, måske har de lavet nogle der er endnu strammere, det ved jeg ikke 😀 måske en joga model, eller sådan :D! Det her er i hvert fald min yndlings!

   Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Det er jo jul!