OHHHH .. KU GODT!

Photobucket

Jeg ønsker mig en prinsesse seng, og når jeg siger prinsesse mener jeg: en kæmpe seng, kææmpe dejlig stor seng, med en lækker dejlig madras, tusind dejlige puder, hvidt smukt sengetøj med blonder hele vejen rundt, senge kappe, senge lagen – DET HELE, og selvfølgelig et smukt pels-skinds-tæppe oven på, haha!

De her billeder er fra Zaras HOME kollektion, mhm.. Kender i nogle gode og inspirerende hjemmesider, hvor man kan købe alt der her soveværelse lir? 🙂 mhmm.. smid en kommentar then!

2 KOMMENTARER

  • Maria

    H&M home, mus. De har lækre ting til gode priser. Både på webshoppen og i sin EGEN butik i Fields også, mums!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • jaaa .. jeg har ønsket mig alt fra h&m home i julegave 😀 hahaha! <3 åhh, glæder mig til at holde jul!

      Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *