Nytårs outfit 2012

Photobucket

Oh yes, frække catwoman.. det er mig!

Jeg er sååå træææt af at skulle finde en ny kjole, nye flotte sko og NYE flotte smykker hver evig eneste nytårs aften! ÅMG, det kan slet ikke beskrives.. desuden er det også så kedeligt at være så skide pæn i tøjet bare fordi det er nytår :-D. Så i år tænkte jeg, at jeg ville klæde mig ud. Haha, hvor smart var?! Jeg snakkede lidt med en af tøserne om det, og hun lød okay frisk – så nu mangler jeg bare at overtale de andre. Det kunne være så skide skægt!

Jeg farver mit hår brunt i starten af december måned, wuhuu.. jeg glæder mig, hvad siger i.. hihi, det bliver altså ikke mørkt, men lysebrunt regner jeg med 🙂 mhm! Så her til nytår tror jeg at jeg ville lave en vild “hanekam” agtig, så det ser pisse godt ud til den stramme heldragt, uhhh.. Planen indtil videre er at tøserne og jeg tager ud og spiser, også videre i byen.. Man skal jo finde ud af sådan noget hurtigt – specielt hvis man skal have bord et eller andet sted!

Men nu må vi se, alt kan nå at ændres 100 gange, og selvfølgelig er det ikke 100% sikkert med outfittet, men fuuuck hvor jeg håber det.. så er det problem nemlig løst!

Har i nogle planer endnu smukke læsere? 🙂 og hvad synes i om idéen?..

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *