Nytårs outfit 2012

november 2011

Photobucketjeps, bedste følelse ever, hold kæft hvor har jeg været stolt af mig selv. Jeg havde aldrig troet at jeg ville nå så langt, men det gjorde jeg. I november måned sidste år, skrev jeg under på kontrakten til Bloggers Delight. Nu var jeg endelig en del af den helt store danske bloggerside, åh – og jeg er her stadig et år efter :-). ihhh hvor fantastisk!

Photobucket

Jeg brugte uendeeeliggg lang tid på, at tage “dagens outfit”så det sad liiige i skabet! (det gør jeg stadig..) Men den gang lyttede jeg til “whip your hair back and forth” og det gjorde det hele lidt sjovere.. fuck hvor var den sang egentligt trip i længden.. og shit en hovedpine.. Men billederne blev sgu meget gode 🙂

Photobucket

I november måned 2011 var bowler sko det fedeste, og fuck hvor jeg elsker, at jeg stadig har dem liggende i skabet den dag i dag.. måske jeg skulle få dem brugt igen, haha! USA temaet var også på sit højeste.. puha, og hvad er det nu man siger?? når man mindst venter det, sker det?!.. yes, det kom igen i år.. addd.. Jeg har fået nok af farverne og de store trøjer med et flag på!

Photobucket

Daværende kærestes tøj blev også brugt flittigt.. åh, der findes altså bare heller ikke noget bedre end de der: heeeeeeelt kæmpe store, dejlige og varme trøjer! Og slet ikke når de duftede dejligt af dreng.. mhmm, mums var det<3. Nogle cool NB på fødderne selvfølgelig og nylon strømper, woop woop! Det er jo sleet ikke koldt i november måned! Det er nok derfor jeg hele tiden render rundt og er møg syg.

Nylon strømper er bare meget pænere end et par almindelig bukser eller leggings..

Photobucket

Angående tøserne, så havde vi det pisse grineren! Jeg kan huske. at vi lavede “til middag hos”, det må vi seriøst gøre igen.. Forestil jer lige at få mega lækker 3 retters menu, en gang om ugen.. Det kunne jeg godt vende mig til.. Hvis ikke flere 🙂

Alt i alt, så plejer november måned altid at være så hyggelig, man går altid og glæder sig og tæller ned til næste måned, for der er det jo jul.. åhhhh!

Jeg tror jeg laver et året der gik i december, hvad siger i til det? Kunne det ikke være meget sjovt.. eller måske i januar.. Jeg lavede også et sidste år 🙂 Det vækker i hvert fald sindsygt mange gode minder frem. Love it!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Nytårs outfit 2012