She has brown hair, and speaks small like a woman.

jakke inspiration

Photobucket

Jeg brokker mig hver evig eneste år, og jeg gør det igen. Jeg hader simpelthen vinter jakker, jeg synes man ligner en fed hvalros, eller er det bare mig? Jeg synes ofte man mister sin stil i sådan en simpel sort MEN VARM vinter jakke, derfor bruger jeg aldrig min – og derfor er jeg syg hele tiden. “du har for lidt tøj på Kathrine” – men hellere det også føle sig lækker, end at have den store jakke på også forsvinde i den. Hvis jeg selv kunne bestemme havde jeg den flotteste vinter jakke i hele verden, en smuk pels der kunne tåle det hele, eller en lille fin og enkel jakke, men en der var SINDSYG varm. Åhhh, er der nogle af jer der kender til flotte vinter jakker? Jeg kan nok ikke slippe udenom at den skal være stor i det for at jeg kan holde varmen.. åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. Hvad har i selv som vinter jakker smukke mennesker???..

11 KOMMENTARER

  • LW

    Jeg har også altid følt sådan, men har endelig fundet en lækker jakke – juhuuuu :-)!! Men det er dog en Canadian Goos, men har taget pelsen af, så det ikke er så meget 14 års’agtigt!! Den er vildt lækker, for den kan man stramme ind i siderne så man ikke mister formen i jakken og så er den dejlig varm og lang!! 🙂 Super lækkert!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åhh! ja, synes bare canada goose modellen minder om den jeg har.. Men synes alligevel at jeg ligner en prop i den! 🙂
      Derimod synes jeg ikke at pelsen gør den teenagtigt, kun hvis det var den var fake 😀 haha. jeg ved ikke hvorfor jeg har det sådan.
      Altså, kan godt se lidt hvad du mener, den bliver lidt mere damet 🙂 Men alligevel gør pelsen jakken flot 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nellie

    Jeg har præcis det samme problem. Jeg har også en tendens til altid at lade min jakke være åben, for ellers føler jeg også at jeg forsvinder helt.:/ Kan godt se, at din jakke inspiration er flot, men er lidt imod ægte pels..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • HAHHA helt enig, sådan er jeg også!!!
      og så bliver man syg:(

      Åh, det er også fair nok 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Hvor er kappen (nr. 4) fra 🙂 ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Jeg har det præcist på samme måde!! hader, hader, hader vinterjakker – men har lige fået den flotteste og varmeste vinterjakke, som ovenikøbet kan laves om til en sommerjakke, når vinteren er forbi!! wuhu.. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super fede jakke! Jeg har selv en vintage pels som hænger på mig hele vinderen:)!
    //Mathilde

    http://www.mathildemacdonald.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

She has brown hair, and speaks small like a woman.