Det der med at miste noget.. bang – død!

kathrine2Min computer er død. Og jeg sørger hver dag. Håber snart jeg får en ny, bare sådan – for jeg har INGEN penge. Derfor har jeg ikke rigtig mulighed for at blogge på den måde jeg gerne vil. DERFOR må i klare jer uden mig et stykke tid. Så tak til min smukke gæsteblogger Maria, for at være så flittig herinde. Kæmpe møs og kærlighed fra mig til dig<3 Jeg håber i har det helt igennem fantastisk kære læsere, jeg har lige afleveret min DIO i dag, så jeg er verdens lykkeligste. VI SES SNART<3

PS. i kan selvfølgelig stadig sende mails, dem tjekker jeg via min tlf. Og kommentare 🙂 OG ELLERS SÅ FØLG MIG PÅ INSTA : mywaybykathrine!!

7 KOMMENTARER

 • Sofie

  Hej Kathrine!
  synes det er vildt ærgeligt at du er begyndt at dele blog med Maria.
  Det er slet ikke det samme at besøge din blog 🙁
  Jeg følger den hver dag fordi jeg elsker DINE indlæg, om du blogger 2 eller 7 gange i ugen er jo ligemeget, så længe det er fra dig.
  Accepterer det selvfølgelig, da det er din blog! Men du er og forbliver nu den bedste blogger af alle dem jeg følger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • line

   Enig med sofie..
   Savner at det udelukkende er dig der fylder bloggen, smukke kathrine!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Line 🙂 du kan læse hvad jeg har svaret Sofie nedenunder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

   Altså, det er jo Kathrines blog så hun må gøre hvad hun vil med den
   Men kan godt følge jer i det. Hvis man vil følge Maria kunne hun jo oprette sin egen blog.
   ELSKER DIN BLOG KATHRINE!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sofie 🙂
   Det er helt fair at du har din mening omkring det, og jeg kan godt forstå hvad du mener 🙂
   Men lige nu har jeg rigtig travlt i mit liv og Maria ville også gerne starte sin egen blog, så jeg tilbød hende at hun kunne blogge lidt hos mig 🙂
   Jeg synes det går rigtig godt med at hun er herinde, så nu må vi se hvad det føre til 🙂 Så for mig er det en GAVE at hun er herinde, virkelig en kæmpe hjælp! Og det må da også være rart for jer at bloggen er forholdsvist opdateret hele tiden :-D.. specielt nu hvor jeg selv er tilbage igen!! 😀

   Men du må da bare læse mine indlæg hvis det er, 🙂 jeg er jo stadig mig! 😀 & tusind tak for de søde ord.

   /kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  surt show med computeren, men heldigt at du nåede at aflevere DIO!
  ha’ en god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG