MY WOLF BROTHER

“WHAT HAPPENS IN VEGAS, STAYS IN VEGAS”

PhotobucketWOW EN NAT I VEGAS BABY, JEG ER SOLGT!

Showet med Thunder down under, kan klart anbefales. HOLD KÆFT ET SHOW, jeg drømmer stadig, at jeg var der endnu – haha nasty, men seriøst? Det var en oplevelse for livet. I tænker sikkert; fald ned dude, det var bare mandestrip. MEN HEY NEJ? det var ikke bare mandestrip, det var seriøst mere end det. haha, og ved i hvorfor?

Jeg blev UD AF 1000 MENNESKER, kastet op på scenen af ham den søde bag mig, på billedet ovenover. Han var midt i sin solo, og valgte mig, haha. Jeg nåede seriøst ikke at tænke den tanke, at min mor faktisk sad overfor mig, og om jeg virkelig turde gøre det i Vegas, foran en masse mennesker. Jeg sad med åben mund og var totalt lost i deres flotte kroppe. Så skyndte mig nærmest op sammen med ham, hånd i hånd haha! Jeg fik det vildeste nummer, fuck om der sad tusind mennesker og råbte og skreg, jeg kunne blive sidende der for altid. Under showet fik jeg en masse søde ord med på vejen, han var virkelig dygtig til sit arbejde, og jeg skal love jer for at jeg levede mig ind i det. HAHA! Folk klappede da jeg kom ned igen, haha. Jeg var helt rundforvirret, var ved at falde over mine egne ben, jeg tror måske ikke helt at jeg var kommet over det. Tænkt at jeg virkeligt gjorde det, og jeg var ikke engang fuld 😀 HAHA! Det var for sindsygt. Han kastede rundt med mig, og det er altså derfor jeg ligner en der har været ude i en storm. EJ, men det der ikke skete. HAHA! Jeg ville ønske jeg havde det på video, så havde jeg seriøst smidt det ud på bloggen, haha! Bare så i kunne mærke stemningen, folk var vilde. 

Efter showet fik vi taget billeder, min mor var totalt PÅ! Vi snakkede lidt med dem, og snakkede lidt om Danmark. Jeg sagde de skulle komme, og at de sagtens kunne bo hos os imens de var på besøg, haha. Det var det vildeste seriøst, og det kan klart anbefales.. Det var en fest!

JEG ELSKER LAS VEGAS, OG JEG KOMMER HELT SIKKERT TILBAGE! THUNDER DOWN UNDER, I VIL ALDRIG BLIVE GLEMT.. HAHAHAHA

6 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

MY WOLF BROTHER