I JUST LOVE SHOES

I MISS MY DARK HAIR SO FREAKING BADLY!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketSelvom det lyse hår er min rigtige hårfarve, følte jeg mere at det var mig med mørkt hår. Kender i det? Jeg føler at jeg spilder min tid med lyst hår. Selvfølgeligt ville jeg ikke gå hen og farve mit hår 100% mørkt endnu, men jeg ved at ligeså snart jeg kommer hjem fra USA vil jeg farve mit hår en form for brunt igen. Nu har jeg prøvet at være blondine, og det er IKKE mig! Jeg har svært ved at finde min stil med denne hårfarve, haha! Jeg lyder måske lidt wierd lige nu, men når man har været vant til noget, er det svært pludseligt at lave det om! Jeg har været mørkhåret siden jeg var 15 år gammel, så det var et kæmpe skridt at tage. Jeg vil ikke sige at jeg har fortrudt det, for det var meget sjovt at prøve. Men nu har jeg bare indset at det ikke er mig med lyst hår!

Hvad synes i søde læsere.. Mørkt eller lyst? 🙂

Mit hår er et kæmpe rod lige nu, så prøver at holde ud lidt endnu. Men, jeg er forvirret.. Tænk at hår kan være sådan et stort problem. Eller, det er det i hvert fald i min verden! Jeg kunne skrive 10, hvis ikke flere sider om hvor meget mit hår betyder for mig. Derfor får i det her indlæg, og jeg ville sætte pris på at i kom med jeres ærlige mening 😀 haha! Som i nok kan læse jer frem til stemmer jeg for mørkhåret-mig.

14 KOMMENTARER

 • Michelle

  Hej Kathrine
  Uanset hvad, er du jo en køn pige, men ærligt er jeg mest til dit mørke hår. Det sætter en slags “prik over i’et” i din tøjsmag og sammenhængen på den. Det virker mere “elegant” til dig med mørkt hår, hvis man spørger mig. Men samtidig er det altid rart at prøve noget nyt, kender jeg nemlig godt selv til, dog var mit omvendt, hvor mørkt var “ikke rigtig mig-agtigt”, men blonde passer bedst til mig :D. Men forandringer skal jo nogle gange til alligevel (-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nellie

  Synes helt klart det mørke hår ser bedst ud til dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Nu er jeg faktisk ny her på bloggen, og har ikke læst meget på den endnu. Men det første jeg tænkte var nemlig, hvor flot lyst hår du havde. Må indrømme, det lige var dit hår der fangede mig. hæhæ.. men selvfølgelig skal du gøre hvad du bedst selv kan lide, men jeg må virkelig også sige at jeg synes helt klart at det lyse klæder dig bedst. Som de andre også siger, ser du meget ældre ud med det lyse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Synes helt klart lyst :-). Du ser mere voksen ud med lyst hår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad med at prøve noget nyt 🙂

  Du kunne få mørke spidser! ikke halvdelen af håret, men bare lige nede ved spidserne kunne du få enten meget mørker eller bare et par toner mere mørkeblond hår 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er enig med de andre, mørkt hår er bedst til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg går i mod strømmen og siger: du ser meget ældre og mere naturlig ud med lyst hår 🙂
  Forstå mig ret, jeg synes du ligner en “lille teenager” med mørkt hår.
  Du er så flot en pige (og med flotte øjne som de andre kommenterer), at de bliver fremhævet med/ved dit lyse hår også.
  Jeg stemmer for lyst!!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det mørke klæder dig bedst synes jeg! 🙂

  Knus
  http://www.somethingsammi.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Helt klart mørkt Kathrine! Det klæder dig super godt, og fremhæver dine store bambi øjne! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BT

  Dit lyse hår klæder dig! Men mørkt hår er helt klart flottest, specielt fordi det fremhæver dine flotte øjne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har det på samme måde som dig , valgte af få lysnet mit hår så jeg kunne få en fesen rød hårfarve – men hold op hvor jeg også savner mit mørke hår ! Og vil ligesom dig ha det farvet så snart jeg kommer fra ferie !

  // Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trille

  Mørkt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  ”Jeg føler, jeg spilder min tid med lyst hår”, haha! Jeg synes, det skal være mørkt igen!!! Du er herlig, Kathrine 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes også det mørke klæder dig bedst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

I JUST LOVE SHOES