I restore myself when I'm alone.

Friendship isn’t a big thing – it’s a million little things.

PhotobucketIgår stod den som sagt på tøsehygge og hjemme wellneeeess, mumsi mumsi. Vi hyggede os overdrevet meget med god mad, asti og en masse lækker frugt. Vi lavede både ansigtsmaske, farvede bryn og fik fodbad, haha. Nu er jeg næsten klar til USA om to små korte dage. HOLD kæft hvor er jeg stresset! Hvad fanden skal jeg tage med, og hvad skal jeg IKKE tage med. Jeg hader at pakke!

3 kommentarer

  • T

    Du er en heldig pige Kathrine.. Misunder dig!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Abayat

    Mit eneste råd til USA er: tag næsten ikke noget med, for du kommer til at købe sååå meget!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I restore myself when I'm alone.