FINALLY!

“Freedom is nothing else but a chance to be better.” – 4th july

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketHej bloggen, glædelig 4. juli 🙂

I dag har vi haft et okay stramt program, klokken er nu 13:27 og jeg har været vågen siden klokken 04:00 pga tidsforskellen, loooorte lort. Vi tog hjemmefra allerede klokken 8 i morges for at tage ud til det gamle Sacramento.  Der fejrede vi 4. juli sammen med resten af byen. Det bestod af en lang kø, pandekager, pølser og hygge med god musik på en kæmpe græsplæne! Der brugte vi nogle timer, der var rigtig god stemning og alle var selvfølgelig glade.

Inden vi kørte fik vi udleveret nogle t-shirts med samme print, så vi rigtig kunne ligne vaske ægte amerikanere.. Det var sgu sjovt nok 🙂 ‘aldrig noget jeg havde gjort derhjemme hahah! vi lignede nogle omvandrende tosser, men stort set alle andre havde de samme t-shirts på! Tænk hvis vi gik så meget op i det derhjemme, hold da op en fest vi ville kunne holde på alle vores helligdage.

Nu står den på en til to timers afslapning også skal vi videre i dagens program 🙂 Vi skal hjem til noget mere familie og fejre endnu mere 4. juli med lækker BBQ, fyrværkeri og en masse mennesker, FEEEST!

Lige nu er vi igang med det helt store bageri, eller.. Monica er! Jeg sidder og skriver med en masse dejlige mennesker hjemmefra<3. Monica bager super lækre cupcakes med vodka i, haha! Det skal prøves når jeg kommer hjem. Mhmmm!!

Jeg håber i hygger jer, det gør jeg i hvert fald. Jeg når måske at lave et indlæg i aften også, nu må vi se 🙂

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

FINALLY!