FARVEL DANMARK & HEJ USA!

FINALLY!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketSå er vi her! Det tog også kun lige vejen til London fra Kastrup og derfra 11-12 timer i flyveren på vej til San Francisco.. Jeg sov heeeeele vejen, hold kæft det var rart, så går det sgu alligevel okay stærkt.

Lige nu bor vi hos vores familie i Sacramento, de har taget godt imod os og vi har fået lækkert mad. I morgen er det USA’s national dag, 4th july, så der skal rigtig festes i gaderne med fyrværkeri og BBQ 🙂 Det bliver mega sjovt.

Her er PIIIV varmt, det er helt sindsygt, vi har siddet udenfor siden vi kom. Det er helt igennem fantastisk at det er så dejligt vejr, virkeligt noget man bare har savnet i DK. Så derfor skal der imorgen bare soles for et helt år, nede ved poolen :-D.

VI skal nå og se så meget, jeg glæder mig for vildt! d. 8 juli rejser vi videre til Vegas, det bliver en syg oplevelse, er der nogle af jer der har været der før?! Jeg skal selvfølgelig nok skrive mere om det når tiden nærmer sig.

Lige nu er klokken halv ti om aftenen (jeg er heeelt fuldstændigt smadret) og hjemme i Danmark er den kun halv 7 om morgenen. Derfor kan mine indlæg godt blive en smule forvirrende med alt den tidsforskel, men jeg skal nok huske og skrive hvad klokken er, puha.

Vi er så heldige at have fået vores egne værelser, jeg har mit eget + toilet nedenunder, og mine forældre sover oven på. Min lillebror har også sit eget, det er ret lækkert synes jeg! Så behøver man ikke slås om tingene eller pladsen. Jeg håber i har det dejligt, og at vejret bliver lækkert de næste par dage hjemme i Dk, jeg skal i hvert fald nok prøve at sende lidt sol hjem til jer :-). Vi har RIGELIGT!

Nu vil jeg smutte i seng! Godnat<3

8 KOMMENTARER

  • Jose

    Jeg kan ikke rigtig udpege noget decideret som var det fedeste ved Vegas. Det hele var en kanon fed og stor oplevelse, fordi det er så anderledes end hvad man er vant til. Men den fedeste oplevelse jeg havde, var da mig og min familie blev hentet af en pink Hummer limousine, og blev kørt i hele Vegas og derefter til Stratosphere.

    Kan klart anbefale, at du tager forbi Stratosphere, og hvis du skal shoppe, synes jeg du skal tage på Las Vegas Premium Outlets. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Pedersen

    Vegas er det vildeste, var der sidste sommer! 😀
    Tror faktisk ikke umiddelbart at jeg kan sige at én ting var det fedeste, det er bare hele Vegas som helhed! Det er så anderledes end alt hvad man har set før, så det gælder bare om at suge alle indtrykkende til sig!
    Glæd dig, er så misundelig! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det må være vildt spændende! Og det er også lidt sjovt at, når jeg vågner er du på vej i seng, hæhæ 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • HAHA! jaaa.. det er det jeg siger, mine indlæg bliver såå forvirrende for jer derhjemme!!! 😀
      men skal nok huske at skrive hvad klokken er 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jose

    Håber du får en god tur. Jeg har været i Vegas. Det er sådan en overdrevet fed oplevelse. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

FARVEL DANMARK & HEJ USA!