WOOOOOOOOOOOOW.. JEG KAN IKKE VENTE!

Resten af maj måned & starten af juni :-)

PhotobucketJeg elsker mad, og jeg elsker GOD mad! En veninde fra klassen er verdensmester i at lave mad, hun er fra Pakistan og servere altid det dejligste mad for mig, mhmm.. hende kan jeg godt lide:-).. Her på billederne har hun lavet pakiris, mhmm.. jeg ved ikke hvad det rigtig hedder, måske er det bare noget vi automatisk har døbt det til. Men det smager i hvert fald super godt! Hvordan har i det med mad? Hvad kan i bedst lide? PhotobucketI slutningen af maj måned fik vi offentligtgjort hvilke eksaminer og års prøver vi skal op i, i år! AV .. jeg hader denne tid på året, selvfølgelig er det dejligt at sommerferien nærmer sig, men jeg duer ikke til læse op, og forberede mig.. Det er simpelthen for kedeligt. Jeg har heldigvis været heldig, jeg skal kun op i mundtligt samfundsfag og skriftligt VØ (virksomheds økonomi) Udover det har jeg fem års prøver – jeg skal selvfølgelig op i alle mine A fag, nedtur! Hvad med jer kære læsere? Hvad skal i op i? & hvor langt er i? Hvad er i næste år? Jeg bliver selv 3. års elev efter sommerferien og jeg glæder mig! PhotobucketJeg har brugt de sidste par dage på at rydde ud i alt mit tøj, få det sorteret og lagt “pænt” ned i en flyttekasse.. SÅ damer? smut ind på min facebook side MY WAY, og tjek det ud.. Jeg skal lige have opdateret og slettet nogle af billederne.. Det må jeg gøre når jeg kommer hjem.. Udover det har jeg brugt en masse tid på min gode veninde Emilia, vi var en hurtig tur i byen i går.. megeeeet spontant! Meningen var at vi skulle i biografen, men den filmen vi ville se gik slet ikke.. haha! Dumt.. Hvad er egentligt jeres yndlings film? uhh.. vi kommer tæt ind på hinanden i dette indlæg, haha! i like that.. PhotobucketSiden i onsdags har jeg boet sammen med min kæreste i hans mors lejlighed, hun er smuttet en tur til Østrig, så vi er blevet hunde passere.. Det er nu meget spændende, hold kæft en hvalp kræver alligevel meget af en. Men hyggeligt er det! M & jeg har nu været sammen i et halvt år, tiden flyver virkeligt afsted.. Det er OVERDREVET! Så det skulle fejres med gode film og SELVFØLGELIG jordbær med chokolade & ananas med chokolade, haha.. what a surprise 🙂 Hvad har i lavet den seneste tid kære læsere? 

Jeg har været en elendig blogger for tiden, det beklager jeg virkeligt. Men nogle gange har man bare brug for at lave noget andet end hele tiden at skulle tænke på bloggen. Bloggen fylder utroligt meget i mit liv, og jeg elsker det! Det er bare hårdt nogle gange.. Jeg håber i forstår mig, og så skriv til mig hvis der er noget i gerne vil se mere af herinde? Eller hvis der er noget i gerne vil vide.. I kan finde mig på instagram, hvor jeg smider en masse billeder ud hele tiden, for det meste :-).. søg efter mig; kathrinemy .. det er i hvert fald smart i de dage hvor jeg ikke får blogget så meget herinde.. Men ja? Jeg håber i har det rigtig godt.. jeg prøver i hvert fald at holde humøret oppe selvom det kan være lidt svært når man sidder midt i dansk historie opgave, og det eneste man tænker på er sine eksaminer og års prøver.. Men der er ikke så meget at gøre, man må jo bare holde ud :-). Nu er solen også begyndt at skinne igen, jeg håber det bliver ved sådan der.. For man kan jo kun smile når vejret er dejligt, ikke sandt? 😉

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

WOOOOOOOOOOOOW.. JEG KAN IKKE VENTE!