AV!


Til alle jer piger der ligger i sengen med kærestesorger eller bare ondt i maven over en fyr, lyt til denne fantastiske sang. Min kusine sendte den til mig tidligere, og jeg har hører den uafbrudt. Det hele gør ondt, men sangteksten passer, de første dage er hårde.. eller det første lange stykke tid er hårdt for en, men på et eller andet tidspunkt når man er færdig med at græde, spise is og se dårligt tv (kias ord) så rejser man sig op og starter på en frisk.. 🙂
Jeg er forresten glad for jeres opbakning i det forrige indlæg, det viser bare lidt om at man godt kan tillade sig at komme ud med sine følelser og være lidt personlig i sine indlæg, hvilket jeg aldrig rigtig har prøvet før. Men som sagt, det er jo trods alt også min helt egen blog. Hvad føler i egentligt, at i kender mig?.. I hvert fald er i altid velkomne til at stille spørgsmål, hvis i altså brænder inde med noget 🙂 Jeg vil jo også gerne lære jer at kende!

15 KOMMENTARER

  • Vil bare si hva en god blogg du har her! Jeg har vært rundt på ganske mye tid, men til slutt bestemte seg for å vise min takknemlighet for arbeidet ditt! Tommelen opp, og holde det gående!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Hej Smukke Kathrine!

    Jeg ville bare lige smide en lille kommentar til dig, da jeg beundre dig! Jeg følger dig både her på bloggen og på intragram (rikkect) 🙂 jeg kender dig ikke personligt eller noget som helst! men jeg beundre din måde at tackle det hele på.. selv har min kæreste lige forladt mig efter lidt over 1 1/2 år, og jeg kan slet ikke forstå hvordan nogle kan “hate” på dig, for at komme af med nogle frustrationer!??! De har nok aldrig mærket ægte kærlighed.. Jeg synes du skal fortsætte som du gør! 🙂 som du selv udtaler, det er DIN blog! 😉 Selv har jeg sørget for at komme meget ud og væk fra alle minderne og tankerne, prøve at glemme det hele for en stund, og så finder jeg det frem igen når jeg føler mig klar! 🙂
    – Lille citat jeg har fået af en nær veninde: hvis det skal være jer 2, bliver det jer 2 <3

    Det er hårdt – men sandt :/ <3

    Held og lykke med det hele! jeg vil fortsat følge dig og støtte dig 🙂

    Mange kærlige tanker herfra

    Rikke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Rikke!

      Tusind tak for dine ord, det er så skide hårdt det hele, men jeg kan mærke på mig selv at det hele er blevet en smule bedre! Det gælder om at bruge det man har, hvis man skal videre. Og det er det jeg gør! Jeg har en familie & en masse fantastiske venner og veninder det støtter mig, og udover det har jeg MIN blog og alle jer faste læsere. Alle jer skønne mennesker får mig til at indse at livet altså går videre selv om det er FUCKING hårdt!

      Jeg er ked af det på dine vegne, men der er ingenting at gøre virkeligt! Man må bare lade tiden vise en hvad der skal ske.

      Folk hater og det vil folk altid gøre, men oveni at kæreste sorgen gør mig stærkere, gør alle de klamme haters mig også kun stærkere, så lad dem endelig 🙂

      Citatet er helt korrekt, enten eller! Men lige nu skal mit liv ikke gå i stå pga ham! Han droppede mig, ergo skal jeg bare videre nu.. Hårde ord, og kniv i hjertet men det er det eneste for!

      TUSIND MANGE GANGE TAK FOR DIN KOMMENTAR!! Og held og lykke med det hele selv, alt ser sort ud nu, men snart kan man se lyset igen. <3 Har prøvet det før.

      /Kathrine

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sigrid

    http://www.youtube.com/watch?v=Xvash3C5G9c
    Jorden bedste ondt-i-hjertet-sang.
    Den kan altid få mig til at se en smule lysere, selvom det til tider er svært, og så minder den mig om, at selvom der er nogen, der ikke sætter pris på én, så er der andre, som virkelig gør, og som ønsker det bedste for én.
    Samtidig minder den mig om, at selvom det er hårdt nu, så vil det med tiden, når såret er helet, havde gjort én stærkere, også selvom det kan være svært at tro på når man står i det.
    Jeg håber, at du kommer stærkere ud på den anden side. Det fortjener du!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • av ja!
      Men du har helt ret og man ved det også godt selv. Det gør bare ondt at man ikke bare lige kan komme videre, for ingen ønsker den smerte 🙁 HOLD kæft det gør ondt inden i, men som du siger – når såret er helet, er man kun blevet stærkere og man har lært en del af det selvom alt ser så forbandet sort ud..

      Tak for ordene! Det varmede<3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • trine

    org Kathrine.. Jeg kender dig overhovedet ikke, men jeg elsker din blog, og du virker som en dejlig pige. Det er virkelig den hårdeste følelse, men alt bliver jo bedere selvom det virker mørkt.
    Håber alt det bedste for dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Trine! Tusind tak, lige hvad jeg havde brug for at høre i denne lorte tid! Bloggen har fandme også hjulpet mig med at holde hovedet højt, kun fordi at i er så søde ved mig!

      Jeg kan ikke sige andet end tak<3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

    Du er for nice, Kathrine! Jeg elsker din blog, og jeg synes det er fedt at personliggøre sine indlæg. Det er DIN blog, du bestemmer, hvad der skal ske. Jeg bliver tit inspireret af dine indlæg, og så er du for resten også rigtig smuk!
    Knus herfra!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lige hvad jeg havde brug for at høre, tusind tak for de fantastiske ord! Det varmede virkeligt helt inden i hjertet. Jeg elsker at jeg kan inspirere andre mennesker og jeg elsker at i er derude og læser mine indlæg!

      & du har ret, det er min blog.. DET SKAL UDNYTTES 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er lidt pudsigt. Min kæreste er også lige gået fra mig og min veninde har lige sendt mig selv samme sang. Jeg kan ikke selv se lyset endnu eller lysten til noget som helst, andet end at surfe rundt i blogland..
    Men ja, super sang! Beyoncé – brokenhearted girl.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er fandme også en god sang. Alt tager sin tid, og man skal bare slappe af og finde ro i sig selv igen.. Der er nu 3 dag jeg ligger i min seng og tænker fuck mit liv.. men i aften skal jeg ud og have det sjovt, det er det jeg har brug for lige nu.. Selvom det er hårdt må livet ikke gå i stå.. Jeg tror nemlig ikke at det er sidste gang man ligger og tuder over en dreng 🙁 desværre.. Alt det der sker, gør kun en stærkere.. <3
      Jeg er ked af det på dine vegne, ønsker ingen kede af det.. Desværre bestemmer man ikke over andres følelser.. Det gør ondt 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

    Dette virker sikkert ret ligegyldigt lige nu, hvor du går igennem denne svære tid. Vil bare gerne høre om du brugte extensions da du havde mørkt hår, og i så fald hvor de var købt?
    Sorry, håber på svar anyways(:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja det gjorde jeg 🙂
      Jeg købte det altid inde på istedgade i de forskellige afro butikker. Man kan prutte om prisen med dem og så kan du få håret i alle farver 🙂 De er virkelig gode til at hjælpe en!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg føler faktisk at jeg “kender” dig lidt.. mækeligt at sige, men jeg følger din blog ret trofast og læser nogle gange dine gamle indlæg for at finde ud af nogle ting jeg er blevet nysgerrig om 😀 jeg føler mig som en stalker engang imellem 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • HAHA 🙂 Jeg er også glad for du er her. Men ja, det er sgu underligt nok at man føler man kender hinanden pga en blog.. Men husk endelig at spørg mig hvis der er noget 🙂 ahaha!

      Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

If I never met you, I wouldn't like you. If I didn't like you I wouldn't love you. If I didn't love you I wouldn't miss you, but I did, I do and I will.