DAGENS

SHOPPING/SHOPBOP; SE HVAD JEG LIGE HAR BESTILT!

Photobucket
WOOOOOOOOW hvor jeg glæder mig til at modtage disse to fantastiske ting fra shopbop/Marc Jacobs! Det er en fin ring og en super flot pung. ihhhhh, kan ikke vente okay!? haha. I kan finde de meget smukke ting og selvfølgelig mange andre SMUKKE ting ved at trykke ind på shopbop’s MARC BY MARC JACOBS <- her!!!

Hvad synes i om tingene?? 🙂 uh uhh..

Jeg lavede jo en giveaway’ her for noget tid siden.. hvad synes i generalt om shopbop?? Det er jo for designere, og jeg har aldrig brugt så mange penge på tøj, sko, tasker osv. Så jeg synes det er helt vildt at prøve, muaha! Men det er en spændende hjemmeside synes jeg! Hold kæft der er meget lækkert.. I kan jo selv tjekke Shopbop’s hjemmeside ud her <-Det jeg har linket jer til, er til deres SALE.. wooow, for mig er det der fuldpris, haha! men man kan godt være heldig at finde nogle okay “billige” designer ting ind imellem!

Udover det kan i følge Shopbop mange forskellige steder såsom TWITTER, FACEBOOK og på deres helt egen BLOG. Værsgo’ at tjekke det ud, det er ret blæret alt sammen!! 🙂

/sponsoreret indlæg

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

DAGENS