It’s my color-beige!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

4 KOMMENTARER

 • christina

  Hvad har du gjort for at få den hårfarve? Jeg har helt mørkebrunt hår og ville VILDT gerne have gyldenbrunt hår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har afbleget det tre gange, farvet det blond. Så var mit hår alverdens forskellige farver, så tog jeg til frisøren og fik farvet bunden ens med længderne og efter der fik jeg lavet en million lyse striber i, jeg har ikke gjort andet 🙂 Venter på at jeg kan komme til frisøren her om en lille måned! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Er vild med outfittet! Dit hår er blevet rigtigt godt. Det klæder dig. Fedt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

JEG KU' GODT DISSE 7 KJOLER FRA ZARA