PÅSKE

Iphone

Photobucket
Jeg har INGEN energi til noget som helst.. nøj hvor er det syndt for mig 🙂
I påskeæg fik jeg kinderchokolade, jeg er så lykkelig. De har virkelig reddet min dag, er som sagt syg så har ligget i min seng hele dagen. Men har jeg fået fred og ro? neeeeeeeej.. en lillebror som spiller tromme, baby besøg, larmende børn på vejen.. nøøj, kender i til det? heldigvis er klokken snart sengetid herhjemme.. så kan jeg eeendelig kan få noget ro og sove imens jeg er dopet med pernodiler osv.. 🙂

Forresten så havde jeg den vildeste bytur i torsdag, syndt at jeg ikke har nogle billeder derfra! Har i ellers nydt påskedagene kære læsere, hvad har i lavet??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅSKE