HVEM VAR JERES FAVORIT?

WELCOME TO KRAKOW!


Hej på bloggen 🙂
Billederne er måske lidt underlige, det skyldes simpelthen at mit billedprogram ikke virker helt som det skulle her i Polen -desværre. Men vi er i hvert fald kommet frem og hold kæft en lækker by! Fede butikker og FED stemning i gaderne om aftenen!

I undrer jer sikkert over hvorfor det er, at jeg har lagt et billed ud, af en kirkegård.. Det er så vores udsigt fra værelset af.. mhmmmm! Jeg har aldrig i mit liv oplevet noget så klamt, hvad sker der lige her.. Det er virkelig ubehageligt og vi føler lidt, at der spøger her på værelserne! UHHH.. HATE IT! men ellers er det nu meget fint.. Vi bor lige midt i det jødiske kvarter.. så det er nu ret interessant! Jeg regner stærkt med, at jeg kan få blogget noget mere nu hvor, at jeg har fundet en løsning. Jeg håber i har det lækkert, det har jeg nemlig! 🙂

1 KOMMENTAR

  • Iris Jensen

    Intressant udsigt, hvad hedder hotellet?
    Dejlig blog du har og fine billeder du viser os andre!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

HVEM VAR JERES FAVORIT?