MANDAG AFTEN I KRAKOW

TIRSDAG I KRAKOW

Som i nok kan se på billederne ser folk fuldstændigt fortabte ud. Vi fik vidst lidt for meget at drikke dagen inden, men hyggeligt havde vi det 🙂 & VIGTIGST AF ALT: SÅ KLAREDE VI DEN!
PhotobucketVi var simpelthen så trætte da vi vågnede, så det var bare op og i tøjet og for nogle var det der med at komme i tøjet, lidt mere besværligt end for andre. HAR JEG RET EMILIA? vi var alle flade af grin da hun kom ud af værelset med to forskellige sokker på .. oooog? PhotobucketDer gik ikke længe før Isabelle’s bukser revnede.. Folk var ved at give op.. PhotobucketVi skulle ud og se et børnehjem og jeg var selv rigtig nervøs over det, fordi man jo har hørt så meget om hvordan børnene er og hvordan de bliver behandlet, men da vi endelig kom der op blev jeg utrolig skuffet. Det var slet ikke som jeg havde regnet med, det lignede en helt almindelig lejlighed ude på Frederiksberg.  Hende damen som skulle fortælle os om børnehjemmet kunne ikke engelsk, så vi måtte have en told på .. men hun var heller ikke lige verdens bedste, så folk sad næsten og sov fordi det var så kedeligt! 🙂PhotobucketEfter besøget fik vi 2 timer hvor vi kunne få noget mad i maven, mhmm.. vi kunne selvfølgelig ikke bestemme os, så det blev subway – Det bedste mad imod tømmermændende’ nemlig….. 🙂 PhotobucketPhotobucketPhotobucketVi skulle mødes klokken 2 igen, for at se den danske ambassade. JUHUU! Lige hvad vi havde lyst til. Vi skulle sidde til fordrag i 2 lange timer og høre om Polens økonomi, fuck vi var ved at dø af kedsomhed, motherfucker.. jeg havde det alt for sjovt med at tage billeder af folk der sov, så jeg havde ikke rigtig tid til selv at sove.. I får lige et billed af sovetrynerne fra 2.i 🙂 PhotobucketVi fik tid til lidt shopping efter de to timers “underholdning” Og derefter skulle vi mødes på en lækker og BILLIG restaurant, mhmm.. maden var virkelig lækker! PhotobucketEfter maden tog vi på en nice club – SHAKERS! har faktisk stadig aftrykket på håndledet, mhmm…  Det var virkeligt fedt! Efter to drinks var vi alle stang stiiiiiiiive! Det sidste billed er af Emilia som havde drukket 2 drinks og måtte ud og …. ja! you knowPhotobucketPhotobucket

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

MANDAG AFTEN I KRAKOW