ULIGE NUMRE - KØBENHAVN

HAIR BUTTER FROM THE BODY SHOP

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketMan kan godt sige at jeg får prøvet en masse forskellige hårprodukter af for tiden. Det er simpelthen på tide at mit hår bliver sundt og dejligt, aner bare ikke lige hvordan jeg skal redde det fuldstændigt :S. Jeg ved ikke om i har lagt mærke til det, men jeg har ikke haft glattet mit hår på noget tidspunkt i denne uge. UHH det er dejligt og sikke meget tid man spare! Denne hårkur er ok, tror lige at jeg skal bruge den en eller to gange mere før jeg kan se helt præcis hvor god den er. Men den dufter dejligt og det er jo meget lækkert 🙂 Kender i til den?

8 KOMMENTARER

  • Heej, jeg har selv den samme, den er rigtig god, og den dufter rigtig godt.
    Kan anbefales (:’
    – Bolette 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er såå fint med det naturlige krøl. Jeg kan iøvrigt anbefale hårkuren fra Dove, som jeg bruger flittigt. Somme tider er den på tilbud til under 20 kr. – Jeg bruger den sågar til mine hair extensions. Super god.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak for det :-)! Det er nu også meget dejligt at man ikke behøver bruge så meget tid på håret. Tak for tippet, det skal jeg da holde øje med 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette

    Årh, hvor er du heldig!

    Jeg skal prøve at undersøge den, og tak for svaret 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette

    Hej, jeg har lagt mærke til du virkelig har en ren hud på mange af dine billeder, og jeg døjer selv lidt med .. en grim hud. Bruger du noget specielt?

    knus :-).

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Mette 🙂
      Jeg har aldrig haft uren hud, har måske haft en eller to bumser når jeg har min menstruation, men ellers INGEN TING! Så, ved ikke rigtig om jeg er den rette at spørge.. men jeg bruger en helt almindelig dagcreme fra nivea, “nivea soft” søg på google hvis du ikke ved hvad det er for en 🙂 Den er rigtig god, og har altid brugt den! Udover den creme går jeg ikke rigtig op i min hud, sørger bare for at fjerne min makeup hver aften inden jeg går i seng 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

ULIGE NUMRE - KØBENHAVN