TOP3

Den årlige julefrokost :-)

Photobucket
I dag skal pigerne og jeg ENDELIG holde vores årlige julefrokost! (bedre sent end aldrig!) Det bliver en super dejlig aften og det er såå skønt at være samlet alle sammen og bare sidde der og nyde hinandens selskab! Det betyder rigtig meget for os, at vi kan lave sådan nogle ting samlet alle sammen! Billederne ovenover er fra sidste år, vi fik vidst lidt for meget snaps den aften, fy for satan! I dag bliver det nok “lidt mere chill” .. kan ikke love noget 🙂 Har enorm tøjkrise lige nu, aner ikke om det skal være en kjole eller noget andet festligt!? Jeg regner med at lave et indlæg senere om tøjet, og hvis ikke det bliver senere så får i en masse billeder i morgen 🙂 Håber i får en dejlig lørdag dag & aften 🙂 Hvad skal i lave kære læsere? 

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

TOP3