Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping

We all have our time machines. Some take us back, they’re called memories. Some take us forward, they’re called dreams.

ÅRET DER GIK, PART 1

Januar
Photobucket

For mig var januar en fantastisk måned! Jeg kom skide godt ind i det nye år med nogle rigtig dejlige mennesker! Det nye år var en god chance for mig, til at starte op på en frisk. I januar måned fik jeg blandt andet mit første 10-tal til en eksame, og jeg begyndte på kørekort med en rigtig god veninde. Jeg nød at der var januar udsalg, havde arbejde på det tidspunkt.. Så der var ingen penge-problemer overhovedet! Januar måned var bare en god, men kold måned.. Hvis man kigger tilbage på december-januar på bloggen, bloggede jeg flere gange om dagen.. Jeg ville ønske at jeg stadig havde den tid og overskud.. Jeg havde ikke lige det bedste kamera, så billederne er desværre lidt elendige..

Februar
Photobucket
Photobucket

I februar måned flyttede min veninde Laura ind, det ændrede rigtig mange ting i min hverdag, og også hos mange andre mennesker. Det var både en positiv og negativ oplevelse. Det kan godt være man tror man kender hinanden godt, men man lærer først hinanden rigtigt at kende når man er flyttet sammen. Vi delte alt, lige fra dyne til tøj. Lækkert var det, og man vidste altid hvor man havde hinanden. Laura har igennem mange år været som en storesøster for mig, så det var kun dejligt at vi fik lov til at dele værelse sammen.

Mistede mit job i februar måned, så ventede kun på en ting..  SU’en! Hold kæft det var surt og være arbejdsløs, specielt når byen lige pludseligt blev meget interessant! 🙂

MartsPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

D. 16 marts 2011 var den eneste dag jeg så frem til. Fyldte 18 år den dato, og det var den bedste dag i mit liv. Fik alt det jeg ønskede mig, holdte en fantastisk 18 års som jeg aldrig noglesinde kommer til at glemme. Alle mine yndlings var der til at fejre mig, det kunne ikke blive meget bedre.

I marts måned lavede jeg ikke rigtig andet end at gå i byen hele tiden, nu kunne jeg jo endelig vise mit EGET ID – frem for en andens og lege smart foran dørvagterne, for nu var jeg endelig gammel nok til at kunne gøre det.

Marts bød selvfølgelig også på en anden positive ting som jeg havde set frem til. Jeg havde nemlig en weekend hvor jeg var ude og arbejde på mit første outlet, det var helt vildt. Elskede det, kunne leve af det! Det der med at sælge tøj er lige mig, og jeg ville bare blive ved.

AprilPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

I april bestod jeg teoriprøven og fik mig et arbejde, endelig begyndte der at komme penge ind på kontoen igen! Man kan godt sige at jeg blev en smule lettet over at jobsamtalen gik så godt. 2011 var nemlig året hvor de fleste i vennekredsen fyldte 18!

MajPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Maj måned bød på en masse spændende ting, ting som jeg havde glædet mig utroligt meget til. Jeg havde en “job samtale” med Helle Annemann, og fik så jobbet + en invitation til Paris, så det var mega lækkert. De bedste piger fyldte 18 år i denne måned, så der skulle planlægges taler og outfits.

JuniPhotobucketPhotobucketPhotobucket

I juni måned var der flere 18 års der skulle fejres, der var distortion også var der TRÆNING! træning på høj plan, nu gik turen jo snart til Magaluf, så kroppen skulle helst være top trænet 🙂

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping