SÅ ER REJSEN BESTILT

Så rejser hele familien og jeg afsted til USA i sommerferien, woopwoooop hvor jeg bare glæder mig. Det bliver så dejligt at se familien igen og bare nyde hinanden! I år tager vi til Californien og der skal vi være i fire uger. Vi skal blandt andet til Las Vegas, Fort Bragg, L.A osv. Jeg har været de fleste steder før, men ikke Vegas så det ser jeg fandme frem til! 

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Familien og jeg rejser til USA hvert andet år, da vi har noget familie derhenne. Jeg elsker det! Bare det at man tager ud og spiser hver aften, nyder solen og shopper hele tiden; det er lige mig! Billederne ovenover er fra 09 hvor vi også var i Californien. Det var en kanon tur. I 2010 var vi også lige 2 uger afsted da min “søster” havde født en dejlig lille pige. I de 2 uger boede vi i Boston, så det var en dejlig kort flyvetur :-).

Jeg har blandt andet været til Adam Lambert koncert i det år billederne stammer fra. HOLD DA KÆFT! Verdens bedste oplevelse, hold kæft jeg elsker ham.. 

Hvad med jer kære læsere, har i planlagt ferie i år? FORTÆL MIG ALT 🙂

2 KOMMENTARER

  • Sikke en fornøjelse at få lov at opleve USA en gang om året, det tror jeg der er rigtig mange der misunder jer:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja det er virkelig dejligt! Jeg er også vildt glad for at kunne få lov til det. Jeg elsker USA!

      Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *