BERLIN ROCKS

HOME SWEET HOME

Home is where you keep your stuff while you’re out buying new stuff!

Photobucket
2 neglelakker, en rød og en sort. Lige de to farver jeg altid står og mangler! Øjenvipper, de kostede omkring 1 euro, de ku lige gå an :-). En helt lys læbestift, det kunne være meget sjovt tænkte jeg. Kokos neglelakfjerner, mhm.. flydene eyeliner til noo money og sidst men ikke mindst’ en hello kitty tandbørste -selvfølgelig!
Photobucket
2 hårfarver og øjenvippe + øjenbryns farve -GUF!
PhotobucketPhotobucket
Et par plastisk shorts fra h&m, har kigget på dem et stykke tid nu, så kunne ikke lade hver. 3 armbånd til omkring 20 kroner, har tænkt mig at bruge de to sølv armbånd som manchetter til skjorter. Tænkte at det kunne se meget nice ud. Btw, søger faktisk nogle rigtige manchetter.. Gerne med pels, det kunne være for lækkert!

Her kan i så få lov til at se noget af det gøjl jeg fik slæbt med mig hjem. I Berlin er de fleste ting jo billigere end herhjemme. Specielt deres kosmetik. Hold da kæft, fortryder lidt at jeg ikke købte en af hver slags. Jeg gav 2 euro for mascaren, og 1,50 for neglakkerne. Det er for vildt. Hårfarverne har kostet omkring 4 euro, omkring 30 danske kroner? Herhjemme er det fandme dyrt.

Det har været en lang køretur hjem og vejret har godt nok ikke lige været det fedeste men nu er jeg altså hjemme igen, og glæder mig til at få blogget nogle outfits i løbet af ugen. Jeg er simpelthen så smadret. Klokken er snart halv seks -tror sgu jeg hopper i seng. Godnat derude og glædelig 2. advent 🙂

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

BERLIN ROCKS