DAGENS/ SENT UDE.. I KNOW

Photobucket
Photobucket

Ringene ovenover er købt i sverige, de er såå fine.. TAK MOR 🙂

Hej på bloggen.. Jeg er ked af at jeg er så sent ude med mit indlæg, men har simpelthen så travlt her op til nytår med alt det der skal gøres klart.. Der skal jo både handles og pyntes op.. Gid det ordnede sig selv, men næææ nej!.. Håber i har haft nogle dejlige dage, og at i selvfølgelig glæder jer til nytår.

Jeg har fandme brugt 3 dage ude i fields, og skal også der ud igen i morgen.. Jeg har simpelthen ikke haft heldet med mig! Har i fået shoppet noget udsalg endnu? TELL MEE ABOUT IT……. 🙂

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG