KISS KISS GOODBYE

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Hej på bloggen.
I morgen rejser jeg endelig til Berlin. Det bliver virkelig dejligt at komme lidt væk, og gøre det jeg er bedst til -nemlig at SHOPPE. Arbejdet og jeg har fået en lejlighed i centrum af den dejlige by, Berlin;) Så det kan jo kun blive fantastisk. Jeg har pakket min computer ned i tasken, i håb om at jeg kan komme på nettet i løbet af dagene. Så hvis ikke i hører fra mig, ved i hvorfor. Kære læsere, i må have nogle dejlige dage. BIG LOVE HERFRA 🙂

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

DAGENS